“Укрпошта” разом з “Фідобанк” запустила миттєві перекази коштів з картки на картку

“Укрпошта” спільно з ПУАТ «Фідобанк» запровадила миттєві перекази з картки на картку, емітовану будь-яким банком України через офіційний сайт.

Здійснити миттєвий онлайн-переказ можуть користувачі платіжних карток Visa або MasterCard. Послуга працює цілодобово, у режимі 24/7, щоб скористатися нею достатньо доступу до інтернету та знати номер картки отримувача.

Можливість здійснювати миттєві грошові перекази з будь-якого місця і в будь-який час, користуючись доступом до мережі інтернет, – надзвичайно актуальна сьогодні, – відзначив керівник «Укрпошти» Ігор Ткачук. – Укрпошта запровадила цю послугу в рамках розширення партнерських відносин з “Фідобанком”, адже ми постійно дбаємо, щоб пропоновані послуги були максимально зручними для наших споживачів.

Серед основних переваг послуги – миттєвість та безпека здійснення переказу коштів, без необхідності йти до банку або відділення пошти.

2014082217150201

Послуга є актуальною, якщо потрібно терміново переказати або отримати будь-які кошти: винагороду за виконану роботу, оплату замовлення, погашення заборгованості за кредитною карткою або просто повернути борг. Вартість послуги для споживачів складає 1% від суми переказу + 5 грн.

Як ми писали раніше, вже 4 українські міста запустили систему електронного урядування iGov: Львів, Дніпропетровськ, Миколаїв і Луцьк.

Читайте также:

Головні тренди 2023 року за версією Trend Hunter: технології

10 технологічних трендів українського рітейлу після війни

Нове законодавство ЄС про дані: зміни чекають не лише на веб-простір

Спогади замість прогнозів: що насправді відбувалося у 2017-му