Видавництво «Основи» випустило книгу для тих, хто хоче знати усе про бізнес та культуру США

Українське видавництво «Основи» випустило новинку для тих, хто збирається надовго оселитися, жити, працювати чи навчатися у Сполучених Штатах – універсальний помічник у пізнанні Америки від Ленса Джонсона «Що іноземці мають знати про Америку від A до Z: Як розуміти божевільну американську культуру, людей, уряд, мову та багато іншого».

В книзі — 26 розділів, «від А до Z», які є концентрованим викладом інсайдерської інформації про американську спадщину, культуру, бізнес та мову. Іноземцям дуже складно збагнути американський спосіб життя, національні особливості бізнесу, навіть коли вони взаємодіють із американцями на території власної країни, зауважують у видавництві. Іммігрантам ще важче: вони не можуть адаптуватися самі, а їхні діти застрягають між двома культурами. Економіст, мандрівник, актор театру та кіно, американець у другому поколінні, Ленс Джонсон розповідає усе те, про що зазвичай не-американці не знають про Америку.

Видавництво «Основи» випустило книгу для тих, хто хоче знати усе про бізнес та культуру США

Окрім підказок із життя та досвіду автора, читачі також знайдуть додатки, які містять центральну промову Авраама Лінкольна, перелік американських коледжів, лауреатів Пулітцерівської премії та «Оскара». Улюбленими героями Ленса Джонсона є винахідник Томас Едісон, американські президенти-мрійники Томас Джефферсон, Авраам Лінкольн і Теодор Рузвельт, котрі відіграли визначну роль у розвитку Америки, яку ми знаємо сьогодні.

Нагадаємо, сьогодні ми також опублікували колонку українського ІТ-фахівця, що переїхав жити до Польщі — він розповів, чим відрізняється життя у цій країні від звичного нам.

Джерело: прес-служба видавництва | Фото на обкладинці: Дана Павличко, директор видавництва «Основи»

Читайте также:

Новинки геймерської індустрії з виставки CES 2024

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

Як цифрове моделювання допомагає відновити Нотр-Дам

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023