В листопаді Арт-центр Довженка організує відеопоетичну лабораторію

Наприкінці листопада в Києві відбудеться V Фестиваль відеопоезії CYCLOP. В рамках цієї події Арт-центр Довженка проведе технологічні майстер-класи із монтажу, обробки та екранізації поетичних творів для тих, хто захоплюється експериментальним жанром відео-арту. Заявки приймаються до 31 жовтня.

Це — вже друга «Відеопоетична Лабораторія»: проект, що передбачає створення умов для відеопоезії як ґік-жанру, а також знайомство учасників із основами та етапами повного циклу знімального процесу.

Протягом чотирьох днів три робочі групи під керівництвом діячів зі сфери кіномистецтва пройдуть шлях від формування ідеї до створення готового відео на твори сучасних українських поетів. Окрім зйомок, на Фестивалі відеопоезії CYCLOP відбудеться презентація та оговорення результатів роботи команд й показ змонтованих відео. Відбір учасників здійснюватиметься на конкурсній основі після заповнення форми заявки.

Для тих, хто хоче підготуватися до конкурсу найкращим чином, нагадуємо про корисну добірку відеоредакторів для аматорського та професійного монтажу.

Джерело та фото: CYCLOP

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023