14 подкастів для романтичних вихідних

Якщо всі плани з нагоди Дня Святого Валентина ви перенесли на вихідні, пропонуємо добірку подкастів на всі випадки романтичного життя. Тут ви знайдете корисні поради, натхнення на нові ідеї або ж слова підтримки для непростих ситуацій:

Для класичної романтики — The Love and Persistence Show

Як ви любите історії про справжнє кохання — цей годинний випуск саме для вас. Є 3 історії: про тривалі стосунки, які вдалося зберегти протягом 40 років життєвих випробувань; розповідь про закоханих, яких розлучили бомбардування в Сараєво; знайомство чоловіка із жінкою, яка врятувала йому життя.

Для романтичного сюрпризу — Signed, Sealed, Delivered

Випуск підкаже ідею, як організувати цікаве дозвілля — достатньо прочитати лист, який ви написали самому собі та своїй парі рік тому. Саме так вчинили герої аудіоісторії — раніше вони цинічно ставилися до почуттів, однак, закохавшись, вирішили переглянути ставлення до стосунків і написали послання самим собі у майбутнє. Цікавий погляд зі сторони на те, скільки упереджень та стереотипів супроводжують нас в повсякденному житті.

Для Tinder-залежних — Tinder Bros

Якщо плани на романтичний вікенд включають в себе перегляд Tinder, послухайте цей випуск. Його ведучі дають корисні поради, як краще обирати користувачів для спілкування, щоб переписка в чаті закінчилась вдалим реальним побаченням.

Для тих, хто хоче стосунків — He’s Not Into Any of Us

У цьому випуску обговорюється тема, чому сьогодні так багато людей уникають серйозних стосунків і не хочуть приймати рішення. Якщо вам доводилося чути фразу: «Давай залишимо все, як є», хоча ви самі бажали змінити свій статус, тоді вам цікаво буде дізнатись, як багато людей опиняються в схожій ситуації і чому.

Для віри в любов — A Beyond Belief Valentines

Якщо ви втомилися від романтичних пригод і святковий період лютого проводите в спокої, можна послухати аудіошоу, стилізоване під старі радіопередачі. Тут присутній витончений гумор, цікаві історії та легка романтика, яка, можливо, допоможе вам знову зацікавитися пошуками партнера.

Для вільних і незалежних — Love Hurts

Смілива розповідь ведучої Лі Тау (Lea Thau) про власне життя, головна мета якої з’ясувати: чому вона самотня, які переваги та недоліки життя одинаків і яким чином її робота вплинула на особисте життя. Цей випуск з каналу «Strangers», в якому Лі Тау розповідає цікаві історії про різних людей. Випуск стане хорошою терапією для користувачів, які бояться залишитися без пари на все життя.

Для закінчення стосунків — How I Found Out My Relationship Had No Future

Мало хто говорить про це у святковій атмосфері Дня закоханих, однак деякі стосунки все ж варто закінчувати. У випуску, що складається з двох частин ведучі радять, як краще завершити стосунки і чим полегшувати біль розбитого серця. Також можна дізнатися, наприклад, чому не варто спілкуватися із колишніми партнерами напідпитку.

Для любителів драми — Heart Failure і Falling Slowly

Якщо вам подобається перейматися чужими емоціями з кіно і літератури, прослуховування цих випусків ви будете супроводжувати сльозами горя і радості. Перший запис присвячено любові, яка перемагає всі несприятливі обставини, а другий — тому, що інколи кохання стає винагородою за життєві трагедії. Гідний аудіоконкурент «мильним операм» з ТВ нашого дитинства.

Для першого побачення — First

Ведуча Кейтлін Прест (Kaitlin Prest) зібрала справді корисний матеріал для всіх, хто збирається на першу зустріч із новою пасією. Страх і невпевненість в собі знайомі кожному, а у випуску автори радять, як подолати себе і організувати все правильно.

Для наукових ґіків — This Is Your Brain on Love

Що відбувається в організмі закоханої людини? Як змінюється робота головного мозку, які гормони з’являються, як впливають вони на наше усвідомлення оточуючого світу — про все це розповідають ведучі каналу Radiolab. Насправді, цьому епізоду вже майже 10 років, однак фізіологія людини за цей час кардинально не змінилася, а вся наукова інформація залишається актуальною. Випуск став класикою подкастингу 2000-х.

Коли все складно — Savage lovecast

Весь канал присвячений непересічним темам, з якими стикаються користувачі в нашу добу різноманітності у стосунках. Протягом вже кількох років щотижня виходять епізоди, в яких можна відшукати поради для складних ситуацій. Обговорення стосуються інтимних проблем, стосунків гомосексуальних пар, трансгендерів тощо.

Для оптимістів — This Feels Terrible

Практично всі любовні проблеми обговорюються в цих випусках, але в гумористичній манері. Ведуча спілкується з комедійними акторами, коміками про їх власний досвід у стосунках, тому розповіді супроводжуються жартами й сміхом.

Для ностальгії за першим коханням — My Funny Valentine

Якщо ви сумуєте за невинними зітханнями в шкільні роки (або менш невинними — піч час навчання у виші), можна послухати аудіорозповіді про шкільні романтичні історії. Можливо, подкасти надихнуть вас на запис власного шоу зі спогадами свого минулого.

Для бурхливої ночі — The Valentine’s Day sex advice

Один з багатьох каналів подкастів, випуск якого курує The Guardian, присвячує епізод найінтимнішим аспектам життя будь-якої пари. В ефірі на запитання ведучих та слухачів відповідає Елікс Фокс (Alix Fox) — журналіст, письменниця, що часто пише на теми сексуальної освіти та правильного статевого виховання.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

На основі матеріалу IBTimes

Читайте также:

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік

10 інструментів, які допоможуть знайти та видалити найбільші файли на диску