Гаджети 2019 року для комфортних авіаперельотів

Кожного року з’являється все більше нових пристроїв, що дозволяють подорожувати з більшим комфортом та безпекою. Ми проаналізували ринок товарів для авіаподорожей та вибрали найкорисніші новинки, які вже надійдуть у продаж у 2019 році.

Подушка NapAnywhere

Для зручного сну у літаку була розроблена інноваційна подушка NapAnywhere, яка помітно різниться від звичайних U-подібних моделей. Одна частина подушки загинається, дозволяючи зручно положити голову, а інша частина – впирається у плече. Фіксація NapAnywhere здійснюється за допомогою ремінця, що кріпиться на грудях по діагоналі. Подушка NapAnywhere відрізняється компактністю, її можна легко положити до сумки або в рюкзак.

Багажні ваги Beurer LS50 с USB

Як уникнути перевантаження багажу? Дізнатися його вагу заздалегідь, ще до приїзду до аеропорту. Німецька компанія презентувала багажні ваги Beurer LS50 із USB. Цей електронний пристрій зважує вантаж до 50 кг. з ціною шагу аж в 10 г., та має індикацію перевантаження, можливість вибору ваги у грамах, фунтах чи унціях, влаштований ліхтарик та USB вхід. При місткості акумулятора 5000 мАч ваги також можна використовувати для підзарядки телефону.

Бірка ReboundTAG для пошуку зниклого багажу

ReboundTAG дозволяє господарю позбутися одного зі страів під час перельоту (так принаймні показують соціологічні дослідження) – втрати та затримки багажу. ReboundTAG – перша у своєму роді багажна бірка зі вшитим мікрочипом, яка працює у всіх аеропортах світу. Бірка ReboundTAG схожа на пластикову картку та поєднує в собі всі сучасні способи індифікації багажу: мікрочип RFID (радіохвильова індифікація для авіаперевезень), NFC для смартфонів, QR-код та унікальний номер на бірці для пошуку вручну. Мітка інтегрована з міжнародними системами пошуку багажу, завдяки чому володар багажу отримує повідомлення про знахідку за допомогою SMS або на електронну пошту.

Тримач для планшета та напою Airhook

У літаку дуже мало місця, а вільного простору між кріслами майже немає зовсім, особливо якщо відкинути столик. Але куди ж поставити планшет або стакан з напоєм? Кріплення Airhook розв’язує цю проблему. Пристрій кріпиться на закритий столик на спинці переднього сидіння. Airhook дозволяє зручно закріпити стакан з напоєм і будь-який гаджет висотою до 20 см. за допомогою регулюючих проводів та зажиму. Приємним бонусом пристрою стала можливість налаштувати кут огляду. Але потрібна увага при турбулентності: напій може перевернутися.

Шарф для сну TRTL

Для тих, хто полюбляє подорожувати та не любить користуватися подушками-комірами, у продажу з’явилася новинка – шарф для сну від TRTL. Особлива тканина з системою підтримки, проста та зручна, вагою всього 139 г. – це прекрасна альтернатива звичним речам. Шарф буде випускатися у сірому, чорному та кораловому кольорах.

Пристрій BPM Core та розумний годинник з ЕКГ Move ECG від Withings

Проблема перепаду артеріального тиску може виникнути у будь-який час. Хвилювання пасажира, реакція організму на переліт здатні викликати різкі зміни тиску та загальне погіршення стану здоров’я. Withings пропонує декілька портативних пристроїв, що допомагає слідкувати за станом вашого здоров’я.

Withings BPM Core кріпиться на плечі та здійснює моніторинг артеріального тиску та пульсу, зіскановує дані ЕКГ. Продажі Withings BPM Core стартують у другому кварталі 2019 року.

Withings Move ECG являється першим у світі аналоговими годинниками з можливістю запису ЕКГ. Технологія заснована на використанні трьох електродів, два з яких влаштовані у корпус годинника, а третій – у рамку самого пристрою. Важливіша перевага розумних годинників Move ECG – до 12 місяців автономної роботи. Старт продажу Withings Move ECG планується на другий квартал 2019 року.

Безпровідні навушники Xiaomi Mi AirDots

Не тільки користувачі продукції Apple, але й всі бажаючі тепер зможуть оцінити переваги використання безпровідних навушників: Xiaomi випустила нові Mi AirDots.

Mi AirDots працююрть на технології Bluetooth 5.0, що дозволяє їм передавати звук на відстані до 50 метрів. Кожен навушник має свій ресурс автономної роботи – чотири години. Підзарядка та зберігання Xiaomi Mi AirDots можливе у спеціальному кейсі з вбудованою батареєю.

Спеціальна конструкція навушників та індивідуальна іноваційна система шумоізоляції дозволяє успішно блокувати зовнішні звуки. Для авіаперельоту цей факт може бути ключовим при виборі на користь Xiaomi Mi AirDots в порівнянні з конкурентами.

Пристрій AirFly для використання AirPods у літаку

Якщо ви маєте AirPods, то ви майже напевно зіткнулися з проблемою використання AirPods у літаку. Як під’єднати безпровідні навушники до розважальної системи авіалайнера, у якій немає опції Bluetooth? Для вирішення цього завдання Twelve South розробила AirFly – портативний адаптер з роз’ємом для навушників 3,5-мм з одного боку та bluetooth-передавачем з іншого. AirFly дозволяє використовувати AirPods та інші подібні безпровідні навушники з будь-яким джерелом звуку, що потребує під’єднання через провід для прослуховування аудіоконтенту. Без підзарядки AirFly працює протягом восьми годин.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Активне шумозаглушення в навушниках: шкода та користь

Новий мобільний пристрій на базі штучного інтелекту, який обіцяє нам революцію