3D шоу на найвищій будівлі у світі від української команди! Відео

Українська студія мультимедійних рішень Magic Innovations про яку ми раніше вже писали, створила 3D мапінг шоу на найвищу будівлю у світі — Бурдж-Халіфа в Дубаї. Шоу було вперше показано в день святкування одного з найважливіших місцевих свят EID Mubarak, і буде показано кожен день до кінця червня місяця.

Будівля Бурдж-Халіфа — це найвищий хмарочос у світі висота 828 метрів. Також це ще й найдорожчий рекламний носій у світі.

«4 роки як студія Magic Innovations робить проекти в Дубай, і 4 роки ми мріяли побачити свою творчість на цієї величній будові», — розповідає Остап Хитрук, засновник компанії та креативний директор. «Перший раз спроба була у 2017 році, ми брали участь в тендері, зробили концепти, але наша робота не пройшла. Цього разу ми виграли. Робота над проектом Бурдж-Халіфа тривала півтора місяця, над ним працювало 9 дизайнерів. Контент був зроблений не тільки з урахуванням складної геометрії будівлі, ми повинні були розрахувати де будуть стояти глядачі. Сама будівля вкрита великою кількістю LED-екранів, нам потрібно було врахувати кожний доступний піксель цих LED екранів, врахувати їх стики, щоб малюнок зберігався максимально цілісним. Загалом, не дивлячись на цілий ряд технічних обмежень, в результаті все вийшло супер.Наша мета була створити щось оригінальне, дивовижне, ми розуміли, що цей проект — це наш шанс заявити про себе на весь світ і вийти зовсім в іншу лігу, в Лігу кращих світових 3d mapping студій. Кілька разів ми вносили правки в відеоконтет — потрібно було спрощувати й прибрати занадто дрібні деталі, які через величезну висоти будівлі погано читалися».

Директор по маркетингу Бурдж Халіфа прокоментувала, що дуже задоволена партнерством з Magic Innovations, і що вперше за всі роки показу мапінг шоу на Бурдж Халіфа люди телефонували та цікавилися — хто зробив відеоконтент.

«Наша мрія — зробити проекційні шоу на найвідоміші архітектурні споруди у світі, такі як Статую Свободи, Пізанську вежу, Колізей та Піраміди. Якщо поєднати високо рівня графічний і архітектурний дизайн, можна отримати на диво сильні образи та створити новий витвір мистецтва », — вважає засновник студії.

Magic Innovations вже має у своєму портфоліо кейси з масштабними архітектурними мапінгами. Студія вперше засвітилася на світовій арені після того, як взяла 1-е місце на знаменитому Берлінському фестивалі світла (Berlin Festival of Lights). Також ми в цьому році на церемонії APEX Awards в Las Vegas команда взяла золото, срібло і гран прі за контент року! У 2017 році в Україні було встановлено національний рекорд за найбільшу національну проекцію — це було 3д шоу на Батьківщину Мати, яке Magic Innovations робили під Євробачення.

«У нас вийшло чудове шоу. Ми горді цим, і вибираємо наступну мега-ціль. Наше 3D мапінг шоу, на Бурдж-Халіфа в Дубаї, буде показуватися весь червень у вечірній час, запрошуємо всіх гостей Дубай на перегляд! Ви отримаєте незабутні враження».

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Хай буде дощ! Усе про технологію засівання хмар в ОАЕ

Мегапроекти ОАЕ: 15 нових об’єктів, які змінять світ

У Дубаї знову вигадали щось нове – концепт міста-кільця Downtown Circle навколо Бурдж Халіфа

Чому дрони можуть стати кращою заміною феєрверків