Paint у Windows 11 обзавівся генератором зображень на базі DALL-E 3

Microsoft представила довгоочікувану інтеграцію генеративної нейромережі DALL-E 3 з графічним редактором Paint у Windows 11. Завдяки цьому користувачі програмної платформи тепер зможуть залучити генератор на базі штучного інтелекту для створення зображень Paint через функцію під назвою Cocreator.

У вересні цього року згадане нововведення стало доступним учасникам програми попередньої оцінки на каналах Dev та Canary. Раніше цього місяця можливість використання генеративної нейромережі з’явилася на каналі Release Preview, а тепер вона стає доступною всім користувачам Windows 11.

Для генерації зображень достатньо відкрити чистий аркуш Paint, вибрати функцію Cocreator у правій частині панелі інструментів та ввести текстовий опис зображення, яке алгоритм має створити. Користувачі, які тільки-но починають знайомство з інструментами на базі нейромереж, можуть ознайомитися з чотириетапним керівництвом прямо в додатку. З його допомогою можна дізнатися про порядок роботи з алгоритмом і швидко розпочинати генерацію зображень.

Зазначається, що на цьому етапі деякі користувачі Windows 11 можуть отримати доступ до нової функції лише через реєстрацію у списку очікування, тому до отримання схвалення від вендора може пройти кілька днів. Користувачам, які не бачать кнопку Cocreator, рекомендується переконатися, що вони використовують найактуальнішу версію Paint, а також зареєструватись у списку очікування.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: WindowsLatest

Читайте также:

Adobe представила VideoGigaGAN — модель для покращення якості відео

4 з 10 перекладачів втрачають роботу через штучниий інтелект

Перекладач із собачого: які технології допоможуть вам краще зрозуміти вашого вихованця

Штучний інтелект навчився покращувати смак пива