Сьогодні у Давосі обговорюють UNIT.City та розвиток IT в Україні

В рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі (Швейцарія) відбудеться дискусійна панель Emerging Global Tech Hubs на тему інноваційних міст. Учасники зустрічі обговорюватимуть роль Києва як нового ІТ-хаба в Центральній та Східній Європі. Зустріч відбудеться 24 січня за підтримки інноваційного парку UNIT.City.

14836873669

Участь в обговоренні братимуть мер столиці Віталій Кличко, CEO UFuture Investment Group Ніколас Тимощук, керівник стратегічних комунікацій Web Summit Майк Харві та СЕО Israel Advanced Technology Industries Карін Рубінштейн.

«– Місія ІТ-індустрії вже давно глобальна й відкриття Українського Дому (в Давосі – прим. ред.) спільними зусиллями багатьох компаній та організацій – закономірний крок у просуванні країни і галузі, – говорить Макс Яковер, CEO та керуючий партнер UNIT.City. – Наша ІТ-галузь в 2017 році зросла більш ніж на 20% і будівництво нами міста інновацій є логічним кроком. Це сигнал західним партнерам про те, що в Україні, крім талановитих фахівців, з’являються великі інфраструктурні об’єкти з якими можна працювати в напрямку відкриття R&D-центрів міжнародних корпорацій».

Всесвітній економічний форум в Давосі – це концентрація політичної та бізнес-еліти, провідних мислителів сучасності, представників топ-медіа та найвпливовіших спільнот. Український Дім працюватиме в Давосі з 22 до 26 січня 2018 року. Загальна тема: «Україна: креативність, інновації, можливості». Організатором проекту виступає Українська асоціація венчурного та приватного капіталу (UVCA) у партнерстві з Western NIS Enterprise Fund та Фондом Віктора Пінчука. Партнерами Українського Дому також виступила компанія Ciklum та Асоціація IT України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023