Безкоштовне навчання на IT-фахівців від Мінцифри

Мінцифри разом із Binance Charity та Львівським IT Кластером відкривають набір заявок для українців, які хочуть отримати професію в ІТ. Партнери оплатять 100% вартості курсів, повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Проект називається ІТ Generation. Навчання відбуватиметься в школах України — Projector, Laba, Logos IT Group, Hillel, Beetroot Academy, IT Education Academy та інших. Кандидатам потрібно лише обрати один із напрямів навчання. Наприклад, JavaScript, Java, Python, Blockchain, UI/UX Design, Digital Marketing тощо. Набір заявок на програму триватиме два тижні. Після цього школи проведуть відбір студентів, і вже восени почнеться навчання. На першому етапі набирають близько 1000 студентів.

Для реєстрації На сайті IT Generation виберіть школу, заповніть заявку:

  • Оберіть на сайті IT Generation школу та напрям, за яким ви хочете навчатися.
  • Зареєструйтеся на платформі Binance і пройдіть верифікацію, щоб отримати Binance Account ID. Як це зробити — дивіться у відео.

  • Перейдіть на сайт школи та подайте заявку на участь
  • Пройдіть відбір — його організовуватиме сама школа.
  • Укладіть договір зі школою та розпочинайте навчання.

«Ми знаємо, як зробити Україну найзручнішою країною у світі для талантів та технологічних компаній. Створюємо для цього не тільки найкращі умови для розвитку компаній завдяки Дія.City, але й комплексно займаємося реформою IT-освіти. Навчання світчерів в IT — це тільки один із перших кроків нашого глобального бачення», — написав Федоров.

Проект реалізується Міністерством цифрової трансформації в партнерстві з компанією Binance Charity та Львівським IT Кластером за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», що впроваджується ПРООН в Україні за підтримки Швеції.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

У британському університеті з’являться лектори-голограми

2500 стипендій для отримання Професійних сертифікатів Google від INCO за підтримки Google

Як роботи змінюють хірургію та медичну освіту