Потужність штучного інтелекту Google стане доступна в новій серії Samsung Galaxy S24

Samsung, мабуть, перший виробник, який максимально використовує інструменти штучного інтелекту у своїх смартфонах. Про ці можливості корисно дізнатися всім, через те, що вони, напевно, незабаром з’являться на інших смартфонах на базі Android, і не тільки на них.

Samsung став партнером Google Cloud та інтегрує інструменти штучного інтелекту Gemini Pro та Imagen 2 у свої смартфони.

Переклад мови під час дзвінка (Live Translate). Прямо під час дзвінка на екрані з’являтимуться субтитри. Перекладає тексти та телефонні дзвінки в режимі реального часу 13 мовами. Чи буде підтримка української мови найближчим часом наразі невідомо.

Зміна тональності написаного повідомлення (Tone Changing). Текст можна зробити формальним чи навпаки, більш невимушеним. Ця та інші текстові функції працюють будь-якою мовою на старті.

Просунутий фоторедактор (Google Magic Editor) з можливістю переміщувати та малювати об’єкти, а також повністю видаляти об’єкти після знімання. Фоторедактор запропонує ідеальні налаштування для кожної фотографії. А якщо зображення криве, то штучний інтелект заповнить краї зображення. А нова функція Instant Slow-mo згенерує додаткові кадри, щоб забезпечити плавніший рух.

Щоразу, коли пристрій буде використовувати генеративний штучний інтелект в процесі редагування, він додасть до зображення цифровий водяний знак, а також метадані.

Пошук по фото або відео: можна обвести будь-який об’єкт на зображенні або відео або навіть просто навести камеру на об’єкт, щоб отримати інформацію від Google за допомогою штучного інтелекту, не залишаючи вихідної програми.

Для певних запитів штучний інтелект також може дати контекст або цікаві подробиці (наприклад, як відвідати ту пам’ятку, яку ви побачили в пості у друга).

Робота з текстом (Transcript Assist): перевірка орфографії, розбивка тексту на коротші речення та генерація головного з тексту. Наприклад, можна зробити запис лекції або зустрічі за допомогою диктофона та швидко отримати їх короткий виклад.

Функція Note Assist у Samsung Notes автоматично форматує та підсумовує нотатки за допомогою маркерів, оптимізує їх за допомогою готових шаблонів. Також можна створювати обкладинки для нотаток, щоб можна було легко знайти за допомогою короткого попереднього перегляду.

Існують функції для роботи з голосом. Android Auto підсумовує вхідні повідомлення та пропонує відповіді за допомогою голосових команд, щоб ви могли зосередитися на водінні.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: GoogleBlog

Читайте также:

4 з 10 перекладачів втрачають роботу через штучниий інтелект

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

Перекладач із собачого: які технології допоможуть вам краще зрозуміти вашого вихованця

Штучний інтелект навчився покращувати смак пива