Як дивитися фільми та слухати музику під час блекаутів?

Під час віялових відключень електроенергії зникає не лише світло, але і зв’язок. Якщо ви вже попіклувалися про павербанки або просто маєте заздалегідь заряджені гаджети – у цей час все одно можна слухати улюблену музику та дивитися нові фільми на стримінгах. Розповідаємо як завантажити фільми і музику з Netflix, YouTube, Spotify та Apple, щоб можна було дивитися їх навіть офлайн.

Netflix

Відкрийте застосунок Netflix на своєму смартфоні або планшеті. Прокрутіть вниз, поки не побачите назву фільму або серіалу, який плануєте завантажити.

Клікніть на три крапки у правому нижньому кутку під назвою фільму або серіалу. У вікні, що з’явиться, ви побачите меню. Там можна вибрати пункт «Завантажити відео». Зверніть увагу, що для деякого контенту ця опція може бути недоступна.

Щоб подивитися контент, який ви зберегли на свій гаджет, треба повернутися на головну сторінку і вибрати розділ «Завантаження» у нижньому правому куті.

Також там ви можете увімкнути опцію «Розумні завантаження». Тоді наступний епізод серіалу завантажуватиметься автоматично, щойно ви переглянете попередні. Це буде відбуватися одразу, як ваш гаджет знову під’єднається до Wi-Fi.

Spotify

У Spotify також можна продовжувати слухати музику без доступу до мережі. Для цього вам також доведеться підготуватися і завантажити на гаджет кілька улюблених альбомів або плейлістів.

Зайдіть на головну сторінку стримінгу та виберіть улюблений альбом. У верхньому лівому куті одразу під його назвою ви побачите позначку «Завантажити».

Після того, як зникне доступ до інтернету, вся ваша музика зберігатиметься в розділі «Бібліотека», підпункт «Завантажено».

Apple Music

Опція прослуховування музики офлайн також доступна на стримінгу Apple.

Щоб завантажити альбом, натисніть на кнопку «Завантаження» у правому куті згори. Коли ваш гаджет від’єднається від мережі, ви зможете вибрати потрібну музику у розділі «Бібліотека».

YouTube

Опція прослуховування музики та відео, коли ви офлайн, тут теж дуже проста. Просто натисніть опцію «Завантаження» під вибраним кліпом.

Весь цей контент YouTube зберігає у розділі «Бібліотека», пункт “Завантаження”.

Apple TV+

Завантажити фільми та серіали для перегляду офлайн можна і в стримінговому сервісі Apple TV+ для користувачів «яблучних» пристроїв.

Зайдіть на сайт або до застосунку Apple TV+, виберіть потрібний контент та біля назви епізоду чи фільму натисніть іконку з блакитною хмаринкою. Почнеться завантаження контенту на ваш пристрій.

Переглянути фільм можна у «Бібліотеці» – там зберігаються завантаження.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Чому YouTube – найздоровіша інтернет-економіка

ШІ музика: як стартап Suno робить створення пісень доступним кожному

Google представила онлайн нейромережі для створення музики! Огляд та приклади використання

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI