Перший цифровий співробітник Huawei

Генеральний директор Huawei Cloud Пін’янь Чжан, на галузевій конференції Huawei CONNECT 2021 провів презентацію першого цифрового співробітника-людини, Юн Шенг.

На якій позиції працює Юн Шенг, не уточнюється. Але вона вже є в робочих чатах і обмінюється повідомленнями.

Юн Шенг створена енергійною 23-річною дівчиною з короткими рудим волоссям, в окулярах, толстовці з капюшоном і синіх джинсах. Вона може думати, говорити, проводити презентації та вести прямі трансляції. На сцені вона рухається в режимі реального часу. Все це вона робить завдяки алгоритмам штучного інтелекту.

Презентація цифрового співробітника YunSheng

Huawei розробили Юн Шенг, використовуючи автоматичне моделювання AI, голосовий привід AI та прискорення рендерингу AI. Ці три технології допомогли Huawei сформувати ідеальну віртуальну людину.

На конференції Ерік Сю, голова Huawei, розповів про хмарний сервіс Huawei. Саме ця технологічна інфраструктура зробила Yun Sheng можливим: Huawei Cloud привернула 2,3 мільйона розробників, 14 000 партнерів-консультантів, 6 000 технічних партнерів і випустила 4500 продуктів Marketplace, що охоплюють понад 170 країн і регіонів. Згідно зі звітом Gartner за 2020 рік, це сама швидкозростаюче хмарне середовище на ринку IaaS, яке стало другим за величиною постачальником хмарних послуг в Китаї та п’яти кращих у світі.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Перекладач із собачого: які технології допоможуть вам краще зрозуміти вашого вихованця

Штучний інтелект навчився покращувати смак пива

ШІ музика: як стартап Suno робить створення пісень доступним кожному

Штучний інтелект забере у нас роботу? Думки візіонерів та дослідження