«До болю смішно» — користувачі поділилися які травми у них були через гаджети

Проведене в США дослідження показало, що з моменту випуску першого iPhone у 2007 році число травм, пов’язаних з телефонами, різко зросла. Причини у них найрізноманітніші — від вибухів батареї до зіткнень з ліхтарним стовпом. Читачі The Guardian розповіли про свої травми, отримані через гаджети.

«Мій телефон полетів вниз, а я роздробив лікоть»

Рік тому я був у відрядженні в Ноттінгемі, і мені не сподобалося меню готелю, тому я вирішив поїсти в хорошому рибному ресторані неподалік. Не знаючи, як туди дістатися, я вирішив йти по картах Google. На жаль, я ввів не ту назву і в підсумку шлях зайняв набагато більше часу, ніж я очікував. Крім того, він проходив по сумнівному району.

Через годину (а ресторан знаходився всього в десяти хвилинах від готелю) я зрозумів, що заблукав, і попрямував до трамвайної зупинки, вважаючи, що це найшвидший спосіб повернутися. Продовжуючи на ходу вивчати карту я запнувся об бордюр і впав. Телефон полетів вниз (і розбився), а я роздробив лікоть. У підсумку я, з важким болем в руці, що загубився, голодний і зі зламаним телефоном, був змушений відмовитися від своєї авантюри.

Роберт, 51 рік, режисер, Суїндон

«Я скотилася крутими сходами»

Одного разу вранці я дивилася на YouTube шоу, в якому Мадонна цілувала Брітні та Христину. В процесі я оступилася і скотилася крутими сходами, здерши шкіру з лівої руки, і тепер в холодну погоду у мене з’являється сильний біль в лікті, який я відтоді ласкаво називаю “лікоть Мадонни”. В той день я вивчила урок!

Гвен, 34 роки, юрист, Ліверпуль

«Я не професіонал, і “м’яч” був надміцним телефоном»

Я впустив свій старий iPhone, але замість того щоб дозволити йому долетіти до землі (він був в чохлі), я спробував пом’якшити падіння, піймавши його ногою. Я хотів відтворити рух професійного футболіста… Проблема в тому, що я не професіонал, і “м’яч” був надміцним телефоном. Весь наступний тиждень після цього моя нога перебувала сильно боліла від забою, але, по крайній мере, екран телефону не розбився!

Ракін, 26 років, бухгалтер, Халл

«Я вивихнув кісточку безіменного пальця і ​​зламав зап’ястя»

У березні 2017 року я відповів на телефонний дзвінок, і після завершення розмови телефон якимось чином вислизнув з руки. Я інстинктивно вирішив зловити його, і це вдалося. На жаль, при цьому я сильно вдарився рукою об стілець, на який впав телефон. У підсумку я вивихнув кісточку безіменного пальця і ​​зламав зап’ястя. Я носив руку на перев’язі протягом тижня, так що отримав кілька відмінних випускних фотографій, які робили через три дні після травми. Ходити в гіпсі довелося шість тижнів. При цьому мій телефон був у повному порядку.

Самір Гелб, 25 років, стажист, Йоганнесбург

«Що було менш весело, так це прокинутися в Різдво з величезним набряком та синцем під оком»

Коли я була підлітком, два моїх друга користувалися звичайними телефонами «цеглами» Nokia, які не піддавалися пошкодженням. Через цю невразливость друзі грали в гру, під час якої з великою швидкістю і силою запускали ці телефони по землі та намагалися набрати бали — щось на зразок пенальті.

Одного разу напередодні Різдва вони теж вирішили в неї пограти. Я сиділа на бордюрі та спостерігала за матчем, як раптом буквально з нізвідки з’явився Nokia 3310, що летіла зі швидкістю світла, і вдарила мене прямо по вилиці. В той момент, хоч мені й було боляче, але все ж було ще й весело. Що було менш весело, так це прокинутися в Різдво з величезним набряком та синцем під оком і пояснювати сім’ї, що сталося.

Джіні, 24 роки, SMM-менеджер, Брістоль

«Я майже зламав ноги, оступившись зі стіни»

Я розмовляв мобільним телефоном, прогулюючись по хвилевідбійній стіні на набережній в Портленді. Раптово я опинився в повітрі, оступившись з неї. Оскільки це було несподівано, я приземлився на прямих ногах на гальковий пляж і злякався, що зламав їх. Врешті-решт мені вдалося сором’язливо забратися назад в паб, де були мої друзі, і пояснити, що сталося. На щастя, я не отримав ніяких серйозних травм.

Анонім, 62 роки

«Я просто вилила киплячу воду на себе»

На першому році навчання в університеті я виявила, наскільки погано справляюся з повсякденними завданнями. Одного разу я варила яйця на обід і була дуже задоволена собою, бо нарешті зрозуміла, скільки потрібно чекати, щоб отримати ідеальний рідкий жовток. Моя помилка полягала в тому, що водночас я розмовляла телефоном, тримаючи його між плечем і щокою.

Я так захопилася хвастощами з приводу варіння яєць, що забула зняти їх з вогню, зрозуміла це і кинулася виливати воду з каструлі. Але … Я все ще намагалася утримати телефон, тому просто вилила киплячу воду на себе. Найгірше було те, що я продовжувала розмову ще пів години, не подаючи виду, що відчуваю біль, поки живіт і рука буквально не почали пузиритися. В той момент я нарешті повісила трубку і пішла до приймального покою, де прочекала ще три години. У мене досі видно шрами після того випадку, і більше я не ділю увагу між телефоном і варінням яєць.

Жасмин, 21 рік, студентка

А які травми ви отримували через користування гаджетами?

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: The Guardian

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Новий мобільний пристрій на базі штучного інтелекту, який обіцяє нам революцію

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік