Концепт бездротових навушників JBL з сонячною панеллю

JBL показала концепт бездротових навушників Reflect Eternal з сонячною панеллю для підзарядки. Компанія планує почати постачання пристрою в жовтні 2020 року.

JBL вже зібрала потрібну кількість заявок на краудфандинговій платформі Indiegogo, але ще не показала робочий прототип навушників. Ранні покупці можуть замовити пристрій зі знижкою в 40% – за $99 замість $165. Постачання будуть здійснюватися тільки в США та Німеччину.

Навушники працюють на базі технології Exeger Powerfoyle, уточнили розробники. На зовнішній стороні дуги пристрою буде розташована сонячна панель. Місткість акумулятора навушників складе 700 мА · год, чого повинно вистачити приблизно на 24 години відтворення музики.

Півтори години перебування на вулиці забезпечує до 68 годин роботи, кажуть в компанії. Якщо перебувати під прямими променями від 2,5 годин, час роботи збільшиться до «практично нескінченного».

Також пристрій можна повністю зарядити через USB-C за дві години. Reflect Eternal підтримує роботу голосових помічників Google Assistant і Amazon Alexa.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Indiegogo

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

ШІ музика: як стартап Suno робить створення пісень доступним кожному

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Активне шумозаглушення в навушниках: шкода та користь