Гаджети, які зроблять роботу в офісі приємніше і продуктивніше

Технології змінюють те, як ми живемо, вчимося і працюємо. Вони роблять нас продуктивніше, а офіси, в яких ми проводимо більшу частину дня, — більш зручними та затишними. У цій статті ми розповімо про те, які пристрої можуть полегшити ваші трудові будні.

Doxie Go SE

Навіть просунутому офісному сканеру знадобиться кілька хвилин на те, щоб впоратися з не найоб’ємнішим договором, парою фотографій, набором візиток. Додайте до цього час, який ви витратите на те, щоб дійти до МФУ і дочекатися, поки він буде готовий до роботи, — ці 10-15 хвилин вам уже ніхто не поверне.

Портативний сканер Doxie Go SE збереже ваш час і нерви: на одну сторінку A4 йому потрібно не більше 8 секунд. Сканер розміром зі згорнутий журнал поміститься в ящик столу і майже в будь-яку сумку, а оскільки працює він від акумулятора (його вистачає на 400 сканів) і зберігає документи на SD-карту, користуватися ним можна і в офісі, і в дорозі. За якість сканів відповідає вбудована функція автокорректування.

Doxie Go SE зберігає відскановані документи як зображення (JPEG, PNG) або як PDF-файл з автоматично розпізнаним текстом. Щоб завантажити документи або синхронізувати сканер з хмарними сервісами, його можна під’єднати до ноутбука, смартфону або планшету по Wi-Fi.

Symantec Norton Core

Інопланетний корабель? Геодезичний купол? Нова споруда Нормана Фостера? Ні, перед вами захищений Wi-Fi роутер від Symantec, одного зі світових лідерів з кібербезпеки й розробника антивірусу Norton.

Роутер фільтрує весь трафік, щоб переконатися, що жодний під’єднаний пристрій не заражає мережу шкідливим програмним забезпеченням. Ця функція особливо актуальна сьогодні, коли навіть біля телевізорів, холодильників і дверних дзвінків є доступ в інтернет, але немає захисту від кібератак.

Core одночасно працює на частоті 2,4 ГГц, яка дозволяє передавати сигнал на довшу відстань, і 5 ГГц — з більшою швидкістю з’єднання. Це забезпечує стабільне підключення до мережі на будь-якій відстані від маршрутизатора. Для цього ж в роутері встановлені антени, які можуть сфокусувати сигнал в потрібній зоні.

Управляти Norton Core можна через мобільний додаток. У ньому показується вся підключена техніка, швидкість інтернету і рівень захищеності мережі. Якщо є бажання можна навіть підвищити пріоритет пристрою, якому в даний момент потрібно швидше з’єднання.

Samsung Flip 2

Пристрої на зразок розумного фліпчарта Samsung Flip 2 визначать майбутнє офісних технологій і нашого підходу до спільної роботи — але користуватися ним можна вже сьогодні.

Samsung Flip 2 не просто замінює звичні маркерні дошки, а доповнює ваш офіс повноцінною інтерактивною панеллю. На сенсорному екрані Flip 2 можна писати та малювати спеціальним пером, використовувати його зворотну сторону для виділення тексту, стирання позначок та перегортати сторінки руками.

На фліпчарт можна вивести будь-яке зображення по HDMI, а також перекинути екран ноутбука або Android-смартфона. Для цього досить зайти в розділ «Підключення до бездротового дисплея» в Windows 10 або притулити телефон до вбудованого NFC-датчика. Це дозволить використовувати інтерактивний фліпчарт для показу презентацій, робити позначки та виділяти важливі елементи в реальному часі.

З недавніх пір в Samsung Flip 2 з’явився й інтернет-браузер, тому будь-яку потрібну інформацію, фото та відеоматеріали можна знайти, використовуючи сенсорний екран фліпчарта.

Вивести потрібний документ на пристрій можна і з простого USB-накопичувача, Flip 2 вміє показувати файли Powerpoint, Word і PDF.

Всі записи, зроблені на пристрої, зберігаються в пам’яті. Ними можна поділитися електронною поштою, зберегти на флешку або роздрукувати на принтері з Wi-Fi. Нотатки ж, які не повинен побачити ніхто крім учасників зустрічі, можна захистити ПІН-кодом.

Samsung Flip 2 можна використовувати як у вертикальній, так і в горизонтальній орієнтації (інтерфейс підлаштовується автоматично), а підставка на колесах дає можливість провести нараду в будь-якому місці й в будь-який час.

Wacom Bamboo Folio

Скільки б додатків для заміток ви не поставили на смартфон, в ситуації, коли потрібно швидко записати коротку думку, намалювати невелику схему або скласти список покупок, ваші руки самі потягнуться до паперу і ручки. Друкувати швидше і зручніше, ніж писати від руки — але тільки не для пам’яток, заміток і конспектів.

Тим же, хто хоче завжди мати свої записи під рукою знадобиться розумний блокнот Wacom Bamboo Folio. Всі записи та малюнки, які ви зробите в блокноті, можна зберегти в пам’яті пристрою і відправити на смартфон або планшет по Bluetooth.

Спеціальний додаток Inkspace дозволяє зберігати начерки в хмарі, експортувати їх у форматах JPG, PNG, PDF і SVG і навіть конвертувати рукописні замітки в текстові файли, розпізнаючи написаний від руки текст на 15 мовах.

Якщо бажання ви можете навіть записати процес створення начерку на відео і зберегти його в форматі MP4, щоб, наприклад, продемонструвати свій розумовий процес колезі або клієнту.

Luxtude 5-in-1 Presenter Remote

Тим кому доводилося виступати з презентаціями на роботі, знає, що успіх залежить не тільки від чіткої структури, ясно викладених думок і хорошої дикції, але і від техніки. Гарним доповненням до інтерактивного фліпчарту стане багатофункціональний пульт для презентацій від компанії Luxtude.

В добавок до стандартних кнопок для перемикання слайдів в ньому є лазерна указка, мікрофон, який може записати ваш виступ і зберегти його в пам’яті пристрою або на SD-карті, а також акумулятор на 1250 мА, яким можна зарядити телефон або інший пристрій.

Користуватися пультом можна на відстані до 30 метрів від комп’ютера, а спеціальний USB-ресивер потурбується про те, щоб пристрій не втратив сигнал в найвідповідальніший момент.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Потужність штучного інтелекту Google стане доступна в новій серії Samsung Galaxy S24

Новий мобільний пристрій на базі штучного інтелекту, який обіцяє нам революцію

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік