2500 стипендій для отримання Професійних сертифікатів Google від INCO за підтримки Google

Сьогодні Google.org у межах гранту, наданого організації INCO, пропонує 2500 додаткових стипендій для отримання Професійних сертифікатів від Google, включно із грантовим фінансуванням для повної підтримки українців, які втратили роботу або ризикують її втратити. Програма не вимагає релевантного досвіду та дозволяє учасникам менш ніж за шість місяців підготуватися до затребуваних професій у галузях, що швидко розвиваються.

Навчання доступне онлайн та охоплює такі напрями, як Цифровий маркетинг і електронна комерція та ІТ-підтримка – українською мовою, а також Кібербезпека, Аналітика даних, Керування проєктами та UX-дизайн, які доступні англійською мовою. Щоб отримати стипендію, необхідно зареєструватися тут.

Щоб підтримати українців, на життя й роботу яких вплинула війна, організація INCO отримала грантове фінансування на 500 000 доларів США від Google.org. Завдяки цьому гранту 2500 українців зможуть отримати також комплексну підтримку після отримання стипендії на безкоштовний доступ до Професійних сертифікатів від Google на Coursera. Комплексна підтримка включатиме соціально-психологічну та професійну підтримку перед працевлаштуванням. Цей грант дозволить INCO через свою програму Work in Tech у співпраці з Prometheus відкрити українцям можливість здобути навички та знання для довгострокової стабільної зайнятості.

Відібрані учасники програми отримають:

  • Стипендію, яка надає безкоштовний доступ до будь-якого Професійного сертифіката від Google на Coursera
  • Можливість навчання онлайн у зручний час та у власному темпі
  • Сучасні практичні навички
  • Можливість отримати комплексну підтримку від Prometheus, яка може включати наставництво від місцевих експертів, кар’єрні чи психологічні консультації тощо.
  • Професійний сертифікат від Google, щоб посилити резюме, після успішного завершення курсу

Як зареєструватися в програмі:

  • Заповніть форму заявки на сайті Prometheus
  • Кількість місць обмежена до 2500 осіб
  • Подати заявку можуть українці, які знаходяться зараз як в Україні, так і закордоном

Завдяки попередньому гранту Google.org у розмірі 5000 стипендій із комплексною підтримкою українці змогли отримати нові професії, знайшли нову роботу, покращили самосприйняття та тепер бачать можливості стати успішними в Україні.

Дізнатися більше про Професійні сертифікати від Google та заповнити форму заявки можна на сайті Prometheus. Більше ресурсів для навчання, роботи чи особистого розвитку можна знайти на освітньому хабі Google Знання.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: GoogleBlog

Читайте также:

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

Небо не межа: стратосферні проекти Airbus, Google та SoftBank

Bard стає Gemini – що цікавого анонсувала компанія Google

У британському університеті з’являться лектори-голограми