Prometheus безкоштовно навчить боротись з корупцією — відкрита реєстрація на новий курс

На платформі Prometheus розпочалась реєстрація на перший в Україні масовий безкоштовний онлайн-курс «Боротьба з корупцією». Програму готували фахівці Центру протидії корупції, Києво-Могилянської академії та Transparency International Україна. Курс розраховано на 4 тижні.

1934957_901849663197543_7222934116051595113_n

Курс побудовано на принципі «case-based» – слухачам представлять реальні міжнародні кейси та кримінальні провадження з практики Генеральної Прокуратури України, Державної служби фінансового моніторингу та Національного Антикорупційного Бюро України. Також користувачі дізнаються про SMART toolbox – інструменти, які вже використовують у своїй роботі антикорупційні організації, слідчі та детективи, правники і журналісти, аби бачити корупцію там, де її тільки замислюють.

В рамках курсу передбачається проведення майстер-класів від журналістів-розслідувачів; експертів, які пишуть закони; активістів, які їх адвокатують; міністрів та прокурорів, які застосовують їх на практиці; слідчих, які розслідують кримінальні корупційні злочини; професорів, які потім все це аналізують, виводять закономірності і пояснюють суспільству ефект.

Нагадаємо, ресурс Prometheus зараз проводить реєстрацію на два нових цикли – «Підприємництво» та «Громадянська освіта». Ми розпитали співзасновника проекту Івана Примаченка про вже досягнуті успіхи та плани на майбутнє, а також дізнались думку фахівця про те, які шанси на масове впровадження в Україні онлайн-освіти – читайте ексклюзивне інтерв’ю.

Джерело: Prometheus

Читайте также:

Политическое расфрендживание

Фешн с умом: украинские маркетплейсы с концептом reuse

Нужно сделать инфографику? Обзор самых простых и доступных способов

Сергей Замикула, LEKORNA: «Рынок эко-продуктов растёт с каждым годом»