Онлайн-платформа Prometheus безкоштовно навчатиме підприємництву та суспільним наукам

Проект безкоштовних онлайн-курсів «Prometheus» оголосив про початок реєстрації на два нових цикли – «Підприємництво» та «Громадянська освіта».

Навчальний цикл «Підприємництво» включає в себе 8 онлайн-курсів, які дозволять всім бажаючим безкоштовно отримати достатній обсяг знань для відкриття власного малого бізнесу чи технологічного стартапу.

Слухачам запропонують найрізноманітніші знання про ведення бізнесу в Україні: від практики підприємництва, менеджменту і маркетингу до юридичних нюансів реєстрації підприємства і сплати податків. Також доступний українською мовою відомий курс «Як створити стартап», що восени 2014 року читався в Стенфордському університеті успішними засновниками стартапів та інвесторами.

cyclesblog3

Цикл «Громадянська освіта», що складається з 6 онлайн-курсів, призначений для тих, хто прагне дізнатися як побудувати відкриту, прозору та успішну Україну. Серед курсів циклу: «Економіка для всіх» (одну з лекцій прочитав Богдан Гаврилишин), «Боротьба з корупцією» (серед лекторів – Сергій Лещенко).

Курси «Урбаністика: сучасне місто» та «Жінки та чоловіки: гендер для всіх» виготовлено в межах «Ініціативи з розвитку аналітичних центрів в Україні» за підтримки МФ «Відродження» у партнерстві з Фондом розвитку аналітичних центрів (TTF) та фінансової підтримки посольства Швеції в Україні (SIDA).

Як і раніше, для участі в таких циклах потрібен лише комп’ютер і наявність доступу до мережі Інтернет. Пропонуємо ознайомитись із станом сучасної онлайн-освіти в Україні в нашому тематичному матеріалі.

Джерело: «Prometheus»

Читайте также:

Анна Зенькова, Talk to Ri: «Мы хотим создать систему обучения, которая станет частью образа жизни, и при этом будет эффективной»

Люди хотят знать об алгоритмах – но не очень много

30 низкобюджетных маркетинговых идей для бизнеса

5 брендинг-трендов в 2019