В Уанеті з 15 жовтня з’явиться сайт із вакансіями для ІТ-стажерів

Ігор Стефурак з компанії GrowthUP, що є одним з кураторів навчальної програми для студентів «Проект 99.7», взявся за формування окремої культури стажування в українських стартапах. Його ініціатива допоможе потенційним працівникам та роботодавцям швидше знаходити одне одного.

Через спеціальну електронну форму триває збір інформації про нетехнічні вакансії на роботу або стажування в українських стартапах. З 15 жовтня всі пропозиції будуть доступні на окремому ресурсі, за допомогою якого студенти та випускники зможуть шукати роботу відповідно до своїх можливостей, а засновники проектів — перших працівників та стажерів.

image-560550ade28f5-default

На ресурсі будуть зібрані лише нетехнічні вакансії, так як технічні мають ряд особливостей, які складніше систематизувати. Однак, якісь опублікованих пропозицій має відповідати певно рівню. Так, можна розміщувати наступні нетехнічні стажування:

  • «Проба» — одне стажування, якщо проект не готовий оплачувати його в найближчий час.
  • «Кейс» — до 3 стажувань (залежить від розміру стартапу), якщо у проекта є співробітники, що пройшли практику і приєдналися до команди.
  • «Безліміт» — необмежена кількість стажувань, за умови, що кожне оплачується. Можлива наявність короткого неоплачуваного випробувального періоду.

Публікація нетехнічних вакансій:

  • «Стандарт» — необмежена кількість вакансій, що передбачають оплату. Можлива наявність короткого неоплачуваного випробувального періоду.

З побажаннями та зауваженнями можна звертатись безпосередньо до ініціатора через пошту is@growthup.com. Раніше ми публікували статистику від українського порталу з пошуку роботи Rabota.ua про те, які програмісти найбільш затребувані роботодавцями на сьогоднішній день в Україні.

Джерело: профіль Ігоря Стефурака на Facebook

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023