Стартап Omate представив доступну розумну каблучку Ice Ring

Компанія Omate, що спеціалізується на недорогих розумних годинниках, представила свою першу смарт-каблучку Ice Ring. Це компактний гаджет, що носиться, покликаний стежити за здоров’ям і активністю користувача.

Ice Ring дозволяють аналізувати частоту серцевих скорочень, якість сну, фізичні вправи, рівень кисню у крові та варіабельність серцевого ритму. Дані, виміряні кільцем, відправляються на смартфон через Bluetooth за допомогою програми, сумісної з iPhone та Android.

Кільце буде доступне у п’яти розмірах та трьох кольорах: золотому, чорному та срібному. Зовнішнє покриття завжди титанове, а внутрішня поверхня абсолютно прозора. Корпус повністю водонепроникний, із сертифікацією IP68, тому гаджет не потрібно знімати під час миття рук або плавання на невеликій глибині.

Що стосується автономності Ice Ring, то тут виробник обіцяє від 4 до 6 днів, що чимало за мірками ще молодого сегменту смарт-каблучок.

Головною ж перевагою «‎Крижаного кільця» є, перш за все, ціна — всього 199 євро. І жодної підписки для його використання не буде потрібно, як у випадку з Oura Ring.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Frandroid

Читайте также:

Сучасні розумні пристрої: в чому їх небезпека для користувача?

Paper — розумна картина у вигляді газети

Найкращі wearables гаджети за 2019 рік — основні тренди галузі. Частина 2

Найкращі wearables гаджети за 2019 рік — загальне становище індустрії. Частина 1