Найстаріший проект медійної онлайн-критики в Україні перезапустять

Наприкінці жовтня 2015 року Наталія Лигачова разом зі своєю командою залишають портал «Телекритика» та сайт «Дуся», котрі були найстарішими інтернет-проектами критики медіа та хроніки медійних скандалів в українському телевізійному та інтернет-просторі.

Довгий час «Телекритика» співпрацювала з холдингом «1+1 медіа». Тепер обрано нове керівництво проекту — директором ТОВ «Телекритика» став Юрій Братаніч, а проектами керувати буде Антон Онуфрієнко, який раніше очолював відділ «Бізнес» у газеті «Комерсанть-Украина», працював у журналі «Новое Время», а також запускав інтернет-журнал про міську культуру «БЖ».

Команда «Телекритики», яка працювала усі ці роки, розпочне новий проект на початку 2016 року. За словами гендиректора «1+1 медіа» Олександра Ткаченка, холдинг перезапустить сайти «Дуся» та «Телекритика» у новому форматі. Ось як прокоментувала зміни Наталія Лигачова:

«— Проект “Телекритика” було створено мною у 2001 році за підтримки західних донорів. Наприкінці 2006 року, коли виникли проблеми з подальшим розвитком порталу за наявним на той час грантовим фінансуванням, нашу команду підтримали представники українського приватного бізнесу. Ми вдячні групі “1+1 медіа” за роки співпраці. Наразі команда громадської організації “Телекритика” продовжить розвивати сайт MediaSapiens та почне розробляти нові проекти, присвячені аналізу і критиці медіа».

Презентація нових проектів на чолі з Наталією Лигачовою від ГО «Телекритика» відбудеться у січні 2016 року.

Старі медіа поступаються новим. Нагадаємо, раніше ми презентували добірку інтернет-ресурсів в сфері медіа, які належать до так званої «нової хвилі» і з’явилися в Україні під час Революції Гідності або після неї.

Джерело: «Телекритика»

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023