Торгівельно-промислова палата України готова надати стартапам інвестиції до 2 млн грн

Торгово-промислова палата України запрошує стартапи до участі в масштабному проекті з пошуку інноваційних бізнес-ідей. Окрім Палати, організаторами «Україна шукає стартапи» виступають компанія KPMG та міжнародний інвестор, автор книг з продажів та маркетингу Джон Вон Ейкен (John Von Achen).

Проект спрямований допомогти молодим підприємцям у реалізації їх стартапів та разом з тим, привнести в український бізнес нові перспективні ідеї, сучасні технології та інновації. Об’єднавши перспективні бізнес-ідеї та міжнародних інвесторів, організатори планують створити найбільш сприятливі умови для активізації підприємницької діяльності в Україні, шляхом прямого інвестування у розмірі від 200 тис до 2 млн гривень.

Snimok-12_4604681416664

Українські підприємці зможуть на безкоштовній основі відвідувати майстер-класи та тренінги з підприємництва, зустрічатися з інвесторами, приймати участь у конкурсах бізнес-планів. Перший етап проекту відбудеться на базі Торгово-промислової палаті України 19-20 грудня 2015 року. Участь в проекті на всіх етапах безкоштовна, але потребує попередньої реєстрації.

Раніше ми розповідали про те, що триває реєстрація на безкоштовну участь в київському хакатоні Proffstore Hackathon, який відбудеться 12-13 грудня у Києві на території «Арт-завод Платформа». Про те, чи варто українському стартапу переїздити за кордон – читайте досвід українського інтернет-підприємця в Польщі.

Джерело: прес-реліз від ТПП України | Фото: ДРСУ

Читайте также:

Чат-бот Bard приходить в Україну: основні доступні функції

9 стартапів представлять Україну на Web Summit 2023

Як видалити російський контент з пошукових систем та соціальних мереж

12 стартапів з України на CES 2023