Триває реєстрація на безкоштовну участь в київському хакатоні Proffstore Hackathon

12-13 грудня у Києві на території «Арт-завод Платформа» відбудеться Proffstore Hackathon, організатори позиціонують його як найбільший та найкреативніший захід такого роду в Європі. Хакатон без обмежень за тематикою буде безкоштовним і зацікавить кожного гостя, навіть якщо він не програміст. В рамках хакатону можна буде послухати виступи професіоналів маркетингу, дизайну та розробки ІТ.

Proffstore Hackathon збере розробників, дизайнерів, маркетологів і компанії, які прагнуть створювати нове та змінювати за допомогою інноваційних IT-рішень оточуючий світ. Очікується участь кількох сотень спеціалістів, які будуть творити протягом 24 годин, щоб видати щось абсолютно нове та позмагатись за головний приз.

fb_proffhack

Під час заходу можна буде не тільки продемонструвати власні вміння та навички, але й познайомитися із цікавими людьми, знайти однодумців, створити команду. Реєстрація учасників за посиланням.

Ініціаторами проведення хакатону виступили міжнародна фріланс-біржа Proffstore, організація Hackraft, яка вже раніше провела у Києві стартап-конференцію SE2015. Останнім часом в Києві відбулося декілька хакатонів: наукове товариство студентів та аспірантів КПІ та компанія Grammarly провели Data Science хакатон; на початку осені відбувся MediaHack Weekend, тоді найбільший київський хакатон зібрав понад 400 учасників.

Джерело: сторінка організаторів у Facebook

Читайте также:

Как выбрать CMS для интернет-магазина

Анна Зенькова, Talk to Ri: «Мы хотим создать систему обучения, которая станет частью образа жизни, и при этом будет эффективной»

5 брендинг-трендов в 2019

Світова медіаіндустрія змінюється на очах – і цьому сприяють українські інженери