Xiaomi показала пристрій для зарядки гаджетів через повітря — Mi Air Charge

Xiaomi представила технологію Mi Air Charge, що дозволяє заряджати пристрої без кабелів або підставок. Технологія працює в радіусі кількох метрів від зарядки, і на її ефективність не впливають фізичні перешкоди, стверджують в Xiaomi.

Одночасно заряджатися можуть кілька пристроїв при максимальній потужності 5 Вт на кожний з них. Компанія Xiaomi запевняє, що її технологія буде працювати не тільки зі смартфонами, а також розумними годинами, браслетами та іншими портативними пристроями.

Представник компанії заявив, що у 2021 році технологія точно не з’явиться на ринку. Терміни запуску не повідомляються. Раніше інші компанії, такі як Energous, вже оголошували про створення «по-справжньому» бездротової зарядки, однак технологія так і не набула поширення.

Зарядка Xiaomi являє собою коробку, яка за допомогою антен здатна визначати місце розташування пристроїв і відправляти на них міліметрові хвилі. Пристрій за допомогою приймальної антенної решітки перетворять їх в електричну енергію і заряджатимуть його.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: The Verge

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Новий мобільний пристрій на базі штучного інтелекту, який обіцяє нам революцію

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік