10 онлайн-ігор, в які можна грати з дитиною на відстані

Під час війни багато українських родин тимчасово опинилися в різних країнах. Але один з батьків, який залишився в Україні, може пограти онлайн з дитиною навіть на відстані. Пропонуємо добірку таких ігор.

Animal Crossing: Pocket Camp

Зазвичай в цю гру грають на пристроях Nintendo, проте вона також має мобільну версію. Гравці зможуть облаштувати власний кемпінг на природі та поселити туди близько 100 персонажів тварин. Члени родини, на чиїх гаджетах встановлена гра, можуть підключатися один до одного в застосунку та ходити в гості. Соковиті пейзажі та милі персонажі дозволять поринути у безтурботну атмосферу та ненадовго забути про стреси реального життя.

Завантажити гру в App Store і Google Play Store можна безкоштовно, але вона пропонує покупки всередині застосунку.

Mario Kart

Захоплива розвага для поціновувачів віртуальних перегонів та класичного персонажа Маріо від Nintendo. Мобільна версія дозволяє родині та друзям змагатися один проти одного на своїх телефонах. В деяких випадках вам треба буде не просто дістатися фінішу першим, але й успішно виконати нестандартні бонусні завдання.

Гру можна завантажити безкоштовно в App Store і Google Play Store. Вона пропонує покупки в програмі. Також користувачі повинні мати обліковий запис Nintendo.

Who Wants to Be a Millionaire?

Якщо ви завжди мріяли перемогти у популярній вікторині «Хто хоче стати мільйонером?», тепер можете спробувати влаштувати змагання у родині. Тут працюють ті самі правила і ви можете скористатися підказками у форматі «50:50» і «Запитай у аудиторії».

Мобільний застосунок можна безкоштовно завантажити в App Store і Google Play Store.

Clue

Віртуальна версія популярної настільної гри, яка дозволить вашій родині ненадовго перетворитися на команду детективів. Разом вам доведеться розгадати таємницю вбивства: хто це вчинив? Якою зброєю? У якій кімнаті? Підозрюваним є кожен гість в кімнаті.

Мобільна версія на Google Play Store коштуватиме $4,99, на App Store – $3,99. Також ця гра є в Steam.

Virtual Lego Duplo World games

Тепер фанати гри в Lego можуть дати волю своїй уяві навіть у віртуальному просторі. Ця версія призначена для малюків віком від 2 до 5 років. Однак там є функція Multi-touch, яка дозволить вам стати партнером вашої дитини у грі та проходити головоломки разом.

Застосунок безкоштовний, його можна завантажити в App Store та Google Play Store.

Монополія

Відстань вже давно не є обмеженням, щоби грати в класичні настільні ігри на кшталт Монополії. Для цього достатньо, щоби кожен член вашої родини мав встановлений застосунок на своєму пристрої.

Його можна придбати за 159,9 грн в Google Play Store. На жаль, в App Store цей застосунок наразі недоступний.

Uno

Ще один класичний варіант. Головний принцип цієї відомої гри – позбутися своїх карт раніше за всіх. Для цього ви маєте якнайшвидше підібрати пару відповідного кольору або з такою ж цифрою.

Її можна безкоштовно встановити в Google Play Store. Також ви можете грати у браузері.

Minute to Win It

Гра, яка вимагає швидкого мислення та реакції, адже всі завдання там треба встигнути виконати за хвилину.

Завантажити гру безкоштовно можна в App Store.

JigsawPuzzles

Якщо ваша родина обожнює збирати пазли разом, ця безкоштовна платформа пропонує безліч варіантів, щоби робити це онлайн. Ви можете обрати один з доступних варіантів, створити приватну кімнату та надіслати посиланням іншим членам сім’ї, які також зможуть долучитися до розваги.

Skribbl.io

Кумедна гра, яка складається з декількох раундів. Кожен гравець малює по черзі, а інші намагаються вгадати, яке слово він загадав.

Зіграти в цю гру можна безкоштовно онлайн. Ви можете створити приватну кімнату, де може змагатися до 12 гравців.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Epic Games назвала топ-20 ігор 2023 року

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

Як відеоігри допомагають знайти роботу

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік