10 сайтів, які допоможуть створити логотип

У сучасному цифровому світі, де візуальний імідж грає ключову роль у визначенні успіху бізнесу, створення власного логотипа стає важливим етапом для будь-якого проєкту чи компанії. Наймати дизайнера та платити купу грошей за фірмову айдентику зовсім не обов’язково. В цій статті ми пропонуємо спробувати 10 інтернет-ресурсів, які вам допоможуть створити власне лого. Від простих конструкторів до інноваційних платформ з величезною кількістю функцій — кожен з цих сайтів відкриває безмежні можливості для творчості та створення неповторного бренду.

Namecheap

Ціна: безкоштовно.
Підтримка кирилиці: ні.

Від створення логотипа в Namecheap вас відокремлюють лише кілька кліків. Після введення назви компанії сервіс запропонує кілька варіантів шрифтів, а також палітри кольорів та іконки.

За секунду перед вами буде більше сотні різних версій логотипа. Можна відразу ж оцінити їх на візитівках, сайтах і футболках, а потім завантажити варіант, що сподобався.

Hatchful

Ціна: безкоштовно.
Підтримка кирилиці: є.

На Hatchful зробити свій фірмовий знак досить просто. Для цього спочатку потрібно вказати область роботи стартапу, вибрати візуальний стиль, додати назву, а потім відзначити, де використовуватиметься логотип.

Сервіс згенерує десятки варіантів, з яких залишиться лише вибрати потрібний. При бажанні в оформленні знака, що сподобався, можна змінити кольори і шрифт, а потім скачати логотип.

Ucraft

Ціна: безкоштовно.
Підтримка кирилиці: є.

Процес створення логотипа в Ucraft складається із трьох етапів. На першому додаються іконки з величезної бази, яка налічує понад мільйон елементів. На другому налаштовується та вставляється текст. А на третьому за бажанням можна прикріпити до емблеми прості фігури.

Logo Makr

Ціна: від 29 доларів.
Підтримка кирилиці: ні.

Цей сервіс дозволяє детально налаштувати логотип перед збереженням. Можна вибрати форму емблеми, накреслення тексту, а також прикріпити якийсь із символів на зразок якоря або трубки.

Мініатюрна PNG‑версія файлу доступна для завантаження безплатно. За SVG-файл і PNG вищої якості доведеться заплатити 29 доларів.

BrandCrowd

Ціна: від 15 доларів на місяць.
Підтримка кирилиці: є.

Зручний генератор логотипів та візиток. Для створення дизайну є багато готових шаблонів. Також сервіс дозволяє змінити та додати деякі елементи, вибрати шрифти, іконки та багато іншого. Для завантаження готових файлів доведеться оформити підписку з помісячною або річною оплатою.

Logo Garden

Ціна: 12,5 доларів.
Підтримка кирилиці: є.

Інтерфейс Logo Garden схожий на стандартний графічний редактор. Це робить процес створення фірмових знаків простим та зрозумілим. Достатньо ввести ім’я компанії, вибрати іконку з більш ніж 30 категорій, а потім налаштувати взаємне розташування елементів та їх кольори.

Logotype Maker

Ціна: від 19,99 долара на місяць.
Підтримка кирилиці: є.

Logotype Maker сподобається тим, хто хоче отримати хороший результат без зайвих проблем. Сервіс відразу пропонує велику кількість різнопланових логотипів, які можна генерувати нескінченно. Водночас будь-який із символів, що сподобалися, легко змінити аж до найдрібніших деталей.

Для збереження логотипа в різних форматах та наступних модифікацій потрібно сплатити один із варіантів підписки.

Looka

Ціна: 20 доларів.
Підтримка кирилиці: є.

Просунутий генератор, за допомогою якого легко створити якісний логотип без будь-яких знань у дизайні. Вкажіть область, де працює стартап, виберіть п’ять стилів з галереї зразків, а потім позначте найкращу колірну гаму та додайте релевантні іконки.

За кілька секунд Looka видасть десятки різних логотипів за заданими параметрами.

Tailor Brands

Ціна: від 3 доларів на місяць.
Підтримка кирилиці: ні.

Гранично простий сервіс, що дозволяє за лічені секунди спорудити непоганий логотип і не турбуватися вивченням основ графіки. Просто виберіть із кількох пар знаків ті, які подобаються більше, і за мить перед вами будуть десятки емблем на будь-який смак.

Оцініть, як вони виглядають на екранах гаджетів, конвертах і сумках, а потім при необхідності підправте будь-який варіант. Для завантаження потрібна передплата.

Logopony

Ціна: 20 доларів.
Підтримка кирилиці: є.

Лаконічний сервіс, який всього за кілька кроків згенерує вам ідеальний логотип. Введіть назву та слоган компанії, вкажіть, наскільки строгою має бути емблема. Визначтеся зі стилем, палітрою кольорів і отримаєте цілу колекцію логотипів, з яких залишиться лише вибрати найбільш слушний варіант.

Готові фірмові знаки можна приміряти на візитки, одяг, вивіски чи сторінки соцмереж. Міні версія безплатна, а ось можливість завантажити файл доведеться купити.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих