14 корисних безкоштовних телеграм-ботів для роботи з Instagram

Розшифровка звукових, запуск аналітики, редактура тексту… – одним кліком. Як це зробити? Ми зыбрали добірку безкоштовних телеграм-ботів для роботи з Instagram.

1. @voicybot

Думка біжить швидше, ніж пальці на клавіатурі? Надиктуйте всі ідеї боту @voicybot, а він переведе голосові повідомлення та аудіофайли (.ogg, .flac, .wav, .mp3) у текст. Робот працює на двох движках розпізнавання мови, між якими можна перемикатися: wit.ai та Google Speech. Якщо ваша команда часто пише голосові, цей бот – знахідка: Войси можна додати й до групового чату.

2. @instasavegrambot

Бот дозволяє зберігати опис та фото/відео постів з вашого або чужого облікового запису «Інстаграм». Для отримання фото та опису сторінки надішліть нікнейм виду @name.

3. @SaveAsBot

Бот для звантаження фото, відео, каруселі, тексту та IGTV-відео з Instagram, Pinterest та TikTok. Reels звантажувати доки не вміє.

4. @Instatube_bot

Бот може завантажити фото, відео, каруселі, описи, інформацію профілю, у тому числі й аватар. Заявлено звантаження та перегляд коментарів, а також завантаження Stories та Highlights.

5. @text4instabot

Бот робить “правильні” абзаци для Instagram. Вирівнює текст центром, оформляє червоні рядки, вміє закреслювати слова. Надішліть боту ваш текст, не забуваючи про відступи. Відповідь робота скопіюйте в «Інстаграм».

6. @IGSpyBot

За допомогою цього робота можна анонімно дивитися історії, прямі ефіри та закріплені сторіс з чужих облікових записів. Записи трансляцій через цей же бот також можна завантажити. Усередині бота можна підписатися на обліковий запис – так ви зможете двічі на добу отримувати всі сторіси, що публікуються у профілі, автоматично.

7. @LandingPageInstagramBot

Цей бот допомагає швидко створити розкладку на 3, 4 або більше постів: поділяє одну фотографію на рівні квадратики. Нарізує фотографії на 3 x 3, 3 x 4 та 3 x 2 частин. Число частин кожної фотографії бот визначає автоматично.

8. @Glvrd2Bot

Той самий «Главред», але в «Телеграмі». Швидко аналізує текст, видає за ним статистику (кількість символів) та рекомендації. Виглядає не так красиво і наочно, як на сайті, зате правки завжди будуть під рукою.

9. @music_board_bot

Якщо ви часто монтуєте ролики у спеціальних програмах вбудованої бібліотеки звуків, у якийсь момент стане мало. Завантажити популярні треки, щоб потім додати їх у відео можна через цей бот. Пошук дуже зручний: можна ввести назву пісні або лише ім’я виконавця, та отримати одразу багато варіантів для звантаження.

10. @Stickers

Виявляється, створити стікерпак простіше, ніж здається! Потрібно заздалегідь підготувати зображення 512*512 у форматі png, придумати назву для набору та посилання. Якщо ваша маркетингова стратегія включає ведення телеграм-каналу, свій стікерпак – гарна фішка.

11. @BerezhokBot

Бот для закупівель реклами у блогерів. Інфлюенсер можна вибрати самостійно або за допомогою спеціаліста, подивитися відгуки на блогерів, купити рекламу гуртом зі знижкою. На замітку: «гурт, що горить» означає, що розміщення потрібно оплачувати протягом 2–3 днів.

12. @easyprbot

Бот для закупівлі реклами у блогерів зі знижкою. Гіви також є. Багато мікроблогерів. Є статистика та перевірка блогерів на накрутки за допомогою fakelike, можна переглянути відгуки, але не для всіх. Відгуки, як показала практика, не завжди враховуються: за вказаними в роботі контактами ніхто не виходить на зв’язок і не враховує свіжі скарги, хоча бот працює.

13. @getcombot

Вивантажує коментарі до посту. Якщо їх багато, на завантаження потрібно час. Може провести рандомний розіграш серед коментуючих.

14. @getlikersbot

Допомагає збирати лайки з постів та проводить випадковий розіграш. Можна вибрати лише серед підписників або відфільтрувати користувачів за кількістю підписок.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік

10 інструментів, які допоможуть знайти та видалити найбільші файли на диску