5 безкоштовних інструментів для виявлення тексту, згенерованого штучним інтелектом

Сучасний штучний інтелект здатний генерувати тексти, які все складніше відрізнити від тих, що написані людиною. Ці п’ять безплатних детекторів спростять завдання: вони використовують моделі машинного навчання, такі як GPT та ChatGPT, щоб аналізувати контент та визначати його автора.

AI Text Classifier (OpenAI)

AI Text Classifier – спеціалізована GPT-модель, яка оцінює ймовірність того, що текст створений за допомогою штучного інтелекту, наприклад ChatGPT. Інструмент працює із фрагментами від 1 тис. знаків або близько 150-250 слів.

Вставте контент у спеціальне поле та натисніть Submit (Надіслати). У відповідь AI Text Classifier покаже, з якою ймовірністю текст був створений людиною чи машиною.

Визначає: ChatGPT та текст, згенерований іншими штучними інтелектами.

GPT Detector (Writefull)

Ви не впевнені в тому, що перед вами оригінальний контент? GPT Detector допоможе вам розібратися.

Просто скопіюйте та вставте текст в інструмент і натисніть Check (Перевірити) – у відповідь відобразиться відсоток ймовірності того, що контент був згенерований за допомогою GPT-3, GPT-4 або ChatGPT.

Визначає: GPT-3, GPT-4 та ChatGPT.

AI Detector (Sapling)

AI Detector зручний у використанні. Скопіюйте та вставте потрібний контент, і інструмент автоматично перевірить його оригінальність.

Результат відображається у відсотках, а частини тексту, які з найбільшою ймовірністю написані ботом, виділяться червоним кольором.

Визначає: GPT-3.5 та ChatGPT.

AI Content Detector (Writer.com)

AI Content Detector перевіряє до 1,5 тис. знаків. Вставте вміст або посилання на нього у відповідні поля та натисніть Analyze text (Аналізувати текст).

Детектор вкаже, ким написаний текст – людиною чи ботом.

Визначає: не вказано.

ZeroGPT

ZeroGPT може визначити, ким створено текст — GPT-4, ChatGPT чи людиною. Просто вставте текст або завантажте текстовий файл і натисніть Detect Text (Визначити текст).

Результат відображається у відсотках, а частини тексту, які з найбільшою ймовірністю написані ботом, виділяються жовтим.

Визначає: GPT-4 та ChatGPT.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Hongkiat

Читайте также:

Перекладач із собачого: які технології допоможуть вам краще зрозуміти вашого вихованця

Штучний інтелект навчився покращувати смак пива

ШІ музика: як стартап Suno робить створення пісень доступним кожному

Штучний інтелект забере у нас роботу? Думки візіонерів та дослідження