7 корисних сервісів для маркетологів, що працюють із Instagram

Цей дивовижний світ Instagram із інтернет-магазинами жіночої косметики та білизни, які підписуються на усіх підряд; із нерелевантними хештегами та безліччю фотографій, більшість із яких ніяк не запам’ятовуються клієнтам вашого бізнесу — він теж вас «дістав»? Тоді час використовувати інструменти, котрі без жодного комп’ютера чи ноутбуку допоможуть вашим інтернет-маркетологам використовувати справжні можливості Instagram як комунікаційного майданчика. В цій добірці — 7 таких сервісів та додатків.

7 корисних сервісів для маркетологів, що працюють із Instagram

1mlnlks

За допомогою цього сервісу ви зможете не просто «лайкати» світлини інших користувачів, але й керувати підписками, блокувати користувачів чи приймати заявки у випадку, якщо доступ до вашої стрічки обмежено лише для підписників. Перші три дні сервіс надається безкоштовно.

Appaction.io

Інструмент для автоматичної публікації з Instagram до Facebook та Twitter. Безкоштовний у базовій версії. Підійде для усіх, хто створює велику кількість фотоконтенту для Instagram і прагне розповсюджувати його також для користувачів інших популярних соціальних мереж.

Socialblade

Платформа для того, щоби зібрати та проаналізувати статистику для Instagram, YouTube та Twitch. Також виводить ТОП-список акаунтів та дає змогу порівнювати окремі профілі. Рекомендований усім, чий бренд продукує велику кількість медійного контенту.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Iconosquare

Цей сервіс дає доступ до аналітики в Instagram: динаміка читачів, сортування публікацій за рівнем популярності («лайки» та перегляди), збере інші дані. Перші 7 днів використання будуть для вас безкоштовними, далі треба буде оплатити від $5/міс.

Regrann

Як ви знаєте, в основному клієнті для Instagram немає репостів, тому для повторної публікації доводиться використовувати сторонні інструменти. Якщо ви використовуєте смартфон чи планшет на Android, можете взяти для репостів безкоштовний додаток Regrann: воно зберігає і фото, і підпис до нього із іншого облікового запису для відкладеної публікації у вашому акаунті.

Instafall

Безкоштовний аналог Tweetdeck для користувачів Instagram: фото тут можна переглядати в декількох колонках та стежити за окремими хештегами.

Tagsdock

Безкоштовна кастомна клавіатура для iOS, котра дозволить швидко проставити популярні хештеги до своїх фото. Це зручно під час трансляції з подій чи висвітлення конкурсів і тематичних подій. Але не застосовуйте надмірну кількість тегів: це прояв поганого смаку.

Джерело: Netology.ru

Читайте также:

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік

10 інструментів, які допоможуть знайти та видалити найбільші файли на диску