Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

День святого Валентина — дивне свято: начебто «не наше», ніхто не відзначає, але… Просто повірте статистиці запитів: подарунки на день усіх закоханих потрібні. Їх шукають, на них чекають. Ми вибрали кілька цікавих технологічних речей, придатних для того, щоб висловити кохання, вдячність та увагу — і коханій, і коханому. І ні, вони не рожеві й не у формі серця.

Гідропонна система для вирощування рослин: від квітів до ягід

Мати квіти від коханого або коханої цілий рік дозволяє оригінальний пристрій. Втім, не тільки квіточки, а і ягідки — наприклад, полуницю, суницю, чорницю тощо, а також зелень і овочі — скажімо, перчики або помідори чері. Системи часто мають різні режими для овочів, фруктів та квітів, що відрізняються за часом освітлення та його відсутності та за колірним спектром освітлення.

Ігрове крісло: задоволення та турбота про здоров’я

Якщо кохана чи коханий — геймер або просто людина, яка проводить багато часу за комп’ютером, то такий подарунок оцінить більше, ніж будь-що інше. Крісло з багатофункціональним механізмом, регульованими підлокітниками, великою металевою хрестовиною, газліфтом вищого класу, механізмом гойдання, підлокітниками з чотирма ступенями свободи та двома подушками — що може бути краще?

Робот-пилосос: швидка чистота

Дарувати такий прилад краще за домовленістю, але сюрприз все одно вийде, якщо вибрати не найдешевшу та просту, а справді класну модель. 15 хвилин і у вашої половинки не болить голова за прибирання. А як щодо вологого прибирання? Зараз є багато моделей, які добре виконують і цю функцію. Також треба відмітити, що всі сучасні моделі керуються зі смартфона та інтегрується в систему розумного будинку. У додатку можна налаштувати параметри прибирання, включаючи розклад по днях тижня, обмеження зон прибирання і т. п.

Блендер для смузі: радість у пляшці

Компактна модель зі знімним шейкером, який може служити пляшкою для пиття, — чудовий подарунок тим, хто любить смузі та не проти потішити себе корисним напоєм-перекусом на прогулянці, машині, офісі або фітнес-клубі. Багато моделей цього гаджету багатофункціональні: блендер може бути подрібнювачем для спецій і кавомолкою.

Планетарний міксер: технологічна творчість

Про міксери з технологією планетарного змішування мріють ті, хто всерйоз захоплюються кулінарією й особливо — кондитерським мистецтвом і домашнім хлібопеченням (і хто має на кухні місце для такого пристрою, хоча цей міксер). На ринку є багато моделей цього гаджета, але зазвичай у кожного з них є три класичні насадки — гак для замішування крутого тіста, віночок для збивання та лопатка для змішування м’яких продуктів, тобто це не кухонна машина з безліччю інших функцій, а саме планетарний міксер. Деякі моделі мають інтелектуальні режими для різних завдань, у яких міксер сам прискорюватиметься і сповільнюватиметься протягом певного часу відповідно до вбудованих алгоритмів — користувачеві треба лише завантажити продукти в чашу.

Кавомашина: кава з молочною піною для любителів ніжності

Кавомашина — гідний подарунок і прояв турботи: адже це техніка не для обслуговування сім’ї, а для задоволення. Ціновий діапазон цих пристроїв величезний, а функціонал може враховувати найдрібніші нюанси кавових гурманів. Є кавомашини, які готують кавові напої з меленої кави, а є з зерна, є апарати без функції приготування молочних напоїв, а є з автоматичним капучинатором.

Посудомийна машина: якісне миття та вільний час

Насправді посудомийна машина в подарунок може бути будь-якої марки та моделі, головне — щоб вона підходила кухонному гарнітуру або вставала на стільницю або в шафу, якщо мова про компактну машину. Але взагалі посудомийна машина як вид побутової техніки — чудовий внесок у стосунки й може бути подарунком йому, їй чи парі, яка починає жити разом. Посудомийна машина цілком ефективною в плані якості миття, дуже економічна, а додавання кілька прогресивних технологій якщо не полегшують використання, то роблять його приємнішим.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

15 гаджетів, які було б приємно отримати в подарунок на Новий рік

10 інструментів, які допоможуть знайти та видалити найбільші файли на диску

10 сайтів, які допоможуть створити логотип