У Києві аграріям розкажуть і покажуть, як використовувати ІТ в сільскому господарстві

27 листопада у Києві зберуться представники агросектору, ІТ та технологічних компаній щоб обговорити сучасні технології, які час впроваджувати у сільському господарстві України. Будуть представлені вже реалізовані проекти та висвітлені особливості провадження, учасники зможуть поспілкуватися про потенціал розвитку інновацій у аграрному секторі та подискутувати про те, як дві найбільш перспективні галузі можуть допомогти одна одній та Україні в непростій економічній ситуації.

Також на конференції AgTech Ukraine буде офіційно анонсовано проведення Всеукраїнського Хакатону Аграрних Інновацій, основна тематика якого буде окреслена в процесі публічного обговорення. До участі запрошуються представники агрокомпаній, ІТ-сектору, виробників та провайдерів технологій, потенційні учасники майбутнього тематичного хакатону. Окремо організатори запрошують приєднатись до заходу представників профільних державних органів, зокрема Міністерства аграрної політики та продовольства України.

10419458_558112714341964_8478938152493029338_n

Учасники оговорень хочуть почути: що ІТ вже може запропонувати аграріям; що потрібно сільгоспвиробникам від ІТ; відгуки реальних компаній про реальні проекти; рекомендації по попередній підготовці до впровадження технологічних рішень та інноваційних продуктів, засновані на практичному досвіді. AgTech Ukraine відбудеться 27 листопада на базі Київської Школи Економіки. Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації.

Раніше ми розповідали про те, як застосовуються дрони та ПЗ компанії «Drone.UA» у сільскому господарстві України. Окрем слід зазначити потенційні великі можливості розгортання технології «інтернету речей» в аграрному секторі – про це читайте наш спеціальний матеріал.

Учасники: «ІТ у агросекторі» в мережі Facebook

Читайте также:

Как выбрать CMS для интернет-магазина

Світова медіаіндустрія змінюється на очах – і цьому сприяють українські інженери

Чи потрібний Києву єдиний електронний квиток?

Чи бути Києву «розумним» містом?