Патріотична гра-клікер від кіберполіції та волонтерів

Ми всі вже бачили немало патріотичних інді-ігор про російсько-українську війну як вітчизняних розробників, так іноземців. У таких проєктів здебільшого одна мета — залучати кошти для підтримки наших захисників. І ось зараз свій внесок у добру справу вирішила зробити Кіберполіція, яка об’єдналася з волонтерською командою українських розробників задля створення примітивної, але дуже веселої гри «Котяцький драйв».

Це гра-клікер з котиками, як неважко здогадатись із назви. У грі вони уособлюють наших героїв — військових, бійців територіальної оборони та поліціянтів та всіх, хто наразі протистоїть російській навалі. Перед гравцем стоїть завдання звільнити рідну землю від орків, які уособлюють російских окупантів.

Віртуальні бої у «Котяцькому драйві» проходять вже на добре відомих локаціях: Чорнобаївка, Гостомель та крейсері «москва». Також гравець має здолати лідерів орків, таких як «дон», вусатий тарган і міністр непотрібних справ мордору (ну, тут і без пояснень зрозуміло, хто є хто). За виконання бойових завдань можна отримати бали, які можна витрати на різноманітні котячі апгрейди — прокачати рушницю чи додати нових котиків до команди.

Сама гра абсолютно безплатна та не містить жодної реклами. Вона вже доступна для завантаження в Google Play, Windows та через будь-який браузер. Водночас розробники обіцяють щомісячні оновлення — нові боси, нові мапи та нові челенджі.

Додатково кожен гравець може підтримати українських військових та придбати на благодійному розпродажі NFT. Зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Epic Games назвала топ-20 ігор 2023 року

Як відеоігри допомагають знайти роботу

Криза геймдева в Японії та вихід китайських інвесторів на ці терени

5 причин, чому Web 3.0 менш безпечний, ніж Web 2.0