Компанія Fly випустила новий телефон економ-класу з підтримкою 2 SIM-карт

Українським користувачам доступний новий бюджетний телефон з набором найнеобхідніших функцій від компанії Fly – кнопковий Fly FF 177. Придбати його в Україні можна за роздрібною ціною 488 гривень.

Телефон підтримує роботу з двома SIM-картками, що працюють в режимі очікування. Можливості пам’яті RAM 32МБ можна розширити до 16ГБ через роз’єм під карту пам’яті microSDHC.

Одна з важливих переваг телефону – триваліший термін роботи акумулятора без підзарядки. Батарея Fly FF 177 розрахована на 3,5 години безперервної розмови, а в режимі очікування вона зберігає заряд протягом 200 годин.

Гучність динаміка дозволить почути дзвінок, навіть знаходячись в сусідній кімнаті.

fly-FF-177

Додаткові функції пристрою: ліхтарик, радіоприймач FM, камера з цифровим зумом і можливістю запису відео, аудіо-, відеоплеєр, Bluetooth. При необхідності є можливість скористатися інтернетом за допомогою GPRS.

Кнопки телефону чутливі й легко натискаються, що важливо для постійної роботи з телефонними дзвінками. Варто відзначити міцний корпус і екран, які невразливі до легких випадкових подряпин, а також до падінь з невеликої висоти.

Виробник Fly надає річну гарантію на телефони моделі FF.

Джерело: Vinsee

Читайте также:

Слишком много: переизбыток товаров онлайн

Как работает ROI4CIO — украинский сервис для поиска и оценки IT-решений

Ви згодні оплатити дзвінок? Особливості послуг телекому для ув’язнених США

Как цены в фаст-фуде раскрывают секреты экономики