29 травня керівник Drone.UA розповість в Києві про безпілотні технології

Представники проекту Drone.UA проведуть наприкінці травня в Києві майстер-клас, присвячений квадрокоптерам і використанню безпілотних технологій в роботі журналістів, блогерів та ентузіастів фотозйомки, а також енергетиків, картографів та бізнесменів.

Адже треба не просто піднятися та отримати «красиву картинку» з повітря. Дуже важливо застосовувати безпілотні технології з ефективністю для бізнесу, і ця ефективність має бути виражена в цифрах, зрозумілих економісту.

Широкий загал встиг звикнути, що квадрокоптерами користуються фотографи, відеооператори та журналісти. Але ці пристрої можуть бути ефективним інструментом і в роботі енергетиків, геодезистів, аграріїв. Саме про це в рамках майстер-класу розкаже Валерій Яковенко, співзасновник компанії Drone.UA. Зустріч відбудеться у креативному просторі “Часопис” 29 травня.

Валерій Яковенко — співзасновник компанії Drone.UA, з досвідом створення та просування різних проектів у сферах охорони здоров’я, фінансів, інтернет-маркетингу і комунікацій. Його власна рекламна агенція надавала послуги багатьом українським та міжнародним компаніям у сферах фінансів, будівництва, автомобільної промисловості та роздрібної торгівлі, а також державним установам. Серед клієнтів – WebMoney.ua, Оранта, HDI, Argo, Volkswagen, Skoda, та ін. Протягом трьох років, до створення Drone.UA, Валерій Яковенко був частиною команди Platinum Bank в якості керівника, відповідального за всі онлайн проекти і онлайн комунікацію компанії.

Нагадаємо, раніше ми публікували розгорнуте інтерв’ю із співзасновниками Drone.UA про те, як було створено компанію і чим вона займається нині.

Читайте также:

Переход в онлайн: освоение технологий для пожилых

Как компании используют технологии для отслеживания работников

20 трюков Google Поиска

DJI Mavic Mini – мініатюрний квадрокоптер, який не можна назвати іграшкою