Напередодні iForum Олексій Мась та Давид Браун розкажуть, як встигати за IT

Продовжується реєстрація на чергову зустріч іForum Futuristic Talks 2017 від організаторів конференції iForum, яка відбудеться 20 квітня в креативному просторі «Часопис». Олексій Мась та Давид Браун поговорять про те, як IT змінює життя людей, компаній та цілих країн.

Учасники обговорять наступні питання:

  1. Як IT змінює життя корпорацій і держав сьогодні? З якими викликами вони зіткнуться завтра?
  2. Чи можна за допомогою IT змінити суспільство? Як при цьому зміняться комунікації, цінності та якості всередині суспільства?
  3. Які можливості в управлінні державою вже зараз дають нові технології? Які діючі інструменти контролю за владою, засновані на ІТ, можна використовувати в нашій країні?

Нагадаємо, що Олексій є одним із засновників та організаторів iForum, сьогодні він займає посаду радника з питань IT & Digital президента компанії «Київстар». Також заснував Українську банерну мережу, www.Book.ua, по праву вважається піонером інтернет-руху України.

iforum-2016_265

Давид Браун — СEO Templatemonster.com, засновник найбільшої краудфандингової платформи допомоги армії Peoplesproject.com, спікер TedX, волонтер, громадський активіст. На конференції 2016 року Давид читав доповідь про те, до чого потрібно бути готовим, коли розбудовуєш транснаціональну корпорацію.

iforum-2016_242

Бонус від оргкомітету iForum: усі учасники зустрічі отримають промокод на знижку 20%. Цьогоріч іForum відбудеться 25 травня, придбати квитки можна на сайті. На першій зустрічі проекту іForum Futuristic Talks 2017 Олександр Ольшанський та Денис Довгополий обговорювали зміни в найближчому майбутньому та роль технологій в цьому процесі. Читайте репортаж про подію.

Читайте также:

Місто Майбутнього на iForum 2019

Конкурс ClimateLaunchpad пропонує «зеленим» ідеям €10 000 — триває прийом заявок

Шкільна, вища та онлайн-освіта на iForum 2018 — як адаптувати її до майбутнього

CRM & Лояльність: які тренди галузі обговорювали на iForum 2018