9 традиційних галузей, які найматимуть більше віддалених працівників

Ви мрієте про цікаву роботу з гідною заробітною платнею, але не бажаєте відмовлятися від гнучкого графіку. І не варто, знайдіть свій варіант в одній з цих сфер.

Віддалена робота переживає підйом. Згідно з доповіддю FlexJobs від 2017 року, кількість американських співробітників, які «працювали з дому принаймні половину робочого часу», зросла на 115% за дванадцять років: від 1,8 млн співробітників у 2005 році до 3,9 млн у 2017 році.

Робітники прагнуть працювати на компанії, які зміцнюють їхні цінності, а «гнучкі графіки та варіанти роботи з дому» стають одним з найвищих пріоритетів для працівників-міленіалів в порівнянні з попередніми поколіннями, згідно з інформацією, отриманою від Gallup.

В результаті організаціям доводиться змінювати методи управління та оптимізувати продуктивність, а опції віддаленої роботи з’являються в різноманітних професіях, які до цього часу не були «схильні» до гнучкого графіка.

Згідно з FlexJobs, існує 10 посад, які, як правило, не асоціюються з роботою вдома, але в яких запит віддалених вакансій зріс більш ніж на 50% з 1 січня 2018 року до 1 грудня 2018 року. За визначенням FlexJobs віддалена робота це «будь-яка професія, що дозволяє працівникові працювати вдома – постійно або частково». Сфери класифікуються від меншої до більшої.

Юриспруденція

За даними Американської асоціації юристів, загальна зайнятість у юридичній галузі становила близько 1,33 млн у 2018 році. Враховуючи підйом у галузі, з’явилась можливість працювати вдома, зокрема, на таких посадах, як глобальний старший менеджер з контрактів і угод, помічник юриста, генеральний радник з правових питань, менеджер з питань конфіденційності та дотримання і регіональний директор.

Наука

Очікується, що зайнятість у науках зросте на 13,2% в період з 2014 року до 2024 року, а загальна чисельність працівників науки у США становить 138 556, за даними Data USA. Компанії прагнуть найняти віддалених науковців з різним рівнем професійного досвіду, на позиції, що включають «наукового співробітника, який координує клінічні дослідження, вчителя природничих наук, наукового коуча, старшого клінічного науковця, медичного наукового консультанта та контент-автора у медико-біологічній галузі», згідно з даними FlexJobs. Сайт також повідомив про перелік перших восьми наукових компаній, які шукали віддалених співробітників у 2018 році, включаючи Thermo Fisher Scientific на №1.

Project-менеджмент

Гнучкість – найважливіший аспект цієї категорії робіт, що охоплює менеджерів, які керують декількома проектами, координуючи стратегії, балансуючи ресурси та оцінюючи управління ризиками. Віддалені посади у рroject-менеджменті, які стали більш доступними у 2018 році, включали «консультанта з бізнес-процесів, менеджера залучення, менеджера проектів, керівника проекту, та менеджера з управління проектами», згідно з даними FlexJobs.

Інженерія

У 2016 році середня річна заробітна плата інженерів складала приблизно $92 000, що, за даними Бюро трудової статистики, майже вдвічі перевищувало середню заробітну плату всіх інших працівників. Якщо цього стимулу недостатньо: БТС прогнозує близько 140 тис. нових робочих віддалених місць для інженерів в період між 2016 та 2026 роками. Віддалені робочі посади, які були на підйомі в інженерії в минулому році, включають «інженера з рішень, інженера-програміста, експерта з автоматизації, інженера-техніка з проектування і керівника з front-end», згідно з даними FlexJobs.

Маркетинг

Американська асоціація маркетингу повідомляє, що наймання американських маркетологів збільшиться на 6,3% у 2019 році. Якщо ви шукаєте на пропозиції з «дому», розгляньте такі посади, як «молодший менеджер з продукту, маркетолог, онлайн-менеджер кампанії та аналітик з цифрового маркетингу », за даними FlexJobs. До великих компаній, що наймають віддалених маркетологів, належать Американський Червоний Хрест, Dell і Pearson тощо.

Іпотека та нерухомість

Попри те, що останнім часом спостерігається зменшення зайнятості в нерухомості, в іпотечній галузі працює щороку близько 350 000 чоловік, повідомляє Reuters. А сфера зайнятості серед брокерів з нерухомості та продавців, за прогнозами, зросте на 6% з 2016 року до 2026 року, повідомляє Бюро статистики праці. Деякі посади в іпотеці й нерухомості, які дозволяли працювати віддалено у 2018 році, включали: «старший фахівець з кредитування, директор з продажу, районний менеджер, виробник контенту у сфері нерухомості та менеджер з оцінки нерухомості».

Неприбуткові організації та філантропія

За даними Бюро трудової статистики, у 2015 році неприбутковий сектор займав третє місце за кількістю зайнятого населення у США. Є багато можливостей працювати в секторі неприбуткових та філантропічних організацій – і у якості співробітника, що працює на платній основі, і як волонтер. Деякі з віддалених оплачуваних робочих посад у цій сфері у 2018 році включали «старших національних директорів із залучення коштів, директорів програм, менеджерів політики, відповідальних співробітників по великих пожертвах, і менеджерів з роботи з партнерами», за ствердженнями FlexJobs.

Страхування

За даними Deloitte, стійкий економічний розвиток, зростання процентних ставок і високий інвестиційний дохід сприяли укріпленню страховиків у 2018 році. Інститут страхової інформації повідомив, що у лютому 2018 року було найнято на 2,7 млн більше осіб, ніж у лютому 2017 року. Віддалені посади у страхуванні у попередньому році згідно з дослідженнями FlexJobs включали: фахівець з управління збитком, фахівець з ведення певних випадків, премум-аудитор, менеджер з андеррайтингу та оцінювач шкоди.

Математика та економіка

«Математика та економіка» – це категорія віддалених робіт, яка найшвидше зростає у 2018 році, згідно з FlexJobs. Посади в математиці та економіці, які доступні для роботи вдома, включали «актуарних аналітиків, викладачів економіки у вищих учбових закладах, математичних програмістів, фахівців з обробки даних та викладачів математики середньої школи», повідомляє сайт.

ВАРТО ЧИТАТИ:

Джерело:BI

Читайте также:

Як відеоігри допомагають знайти роботу

Всередині імперії OnlyFans: секс, вплив і нова американська мрія

Після WeWork: яке майбутнє чекає на коворкінги?

5 конструкторів онлайн опитувань, які зроблять ваш маркетинг краще