Група Kiss дебютує з «безсмертними» цифровими аватарами

Група KISS житиме вічно — принаймні у формі цифрових аватарів. Про це група повідомила на нещодавньому виступі у рамках прощального туру.

Головні глем-рокери всіх часів вже чотири роки перебувають у турі End of The Road, і днями відбулося їхнє фінальне шоу на Медісон-сквер-гарден у Нью-Йорку. KISS вже провели кілька прощальних турів, але, можливо, саме цей стане останнім.

Наприкінці виступу, після того, як KISS перестали грати останню пісню (Rock and Roll All Nite), вони зникли за пеленою вогню та диму. Як тільки вона розсіялася, світло згасло, і на екрані за сценою виникло зображення з камери, що мчить над похмурим озером на якійсь фантастичній планеті у бік чотирьох силуетів: цифрових аватарів KISS.

Потім Пол Стенлі оголосив про початок нової ери KISS, вигукнувши:

«‎Армія KISS, ваша любов — ваша сила — зробили нас безсмертними».

Ще одна дивовижна деталь — прозорі екрани, на які проєктуються члени групи, надаючи шоу футуристичної атмосфери «Того, хто біжить по лезу».

Вони виконали пісню, потім відео скінчилося, і аудиторія побачила зображення чотирьох аватарів під стилізованим логотипом KISS та фразою «‎Початок нової ери‎».

Зрозуміло, що нова ера передбачає заробіток на аватарах. Компанія Pophouse Entertainment, яка організувала шоу, вже створювала молоді цифрові копії гурту ABBA. Група KISS, яка вже півстоліття використовує свої зображення як мерч, виглядає відповідним кандидатом для такого партнерства.

Pophouse прокоментувала у пресреліз, що проводитиме «імерсивні концерти за участю аватарів», використовуючи цифрові зображення групи KISS.

Чи захочуть люди відвідувати виступи без живих артистів? Мабуть, так. Згідно з Bloomberg, шоу Abba з аватарами приносили $2 млн на тиждень. А як пише Variety, світові збори фільму про концертний тур Eras перевищили $250 млн.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: The Verge

Читайте также:

У британському університеті з’являться лектори-голограми

Зоопарк без тварин – лише початок. Чому на нас чекає революція голограм

Жилети, які за допомогою вібрації транслюють музику для людей із порушеннями слуху

Воскресіння бразильської співачки за допомогою штучного інтелекту