Meta Quest Gaming Showcase 2022: найцікавіше с трейлерами

Компанія Meta провела свою другу щорічну презентацію ігор Meta Quest Gaming Showcase 2022 року. Meta Quest залишається дуже популярною платформою віртуальної реальності, і незважаючи на відмову від імені Oculus, на ній продовжують з’являтися нові гучні ігри. На презентації кожен знайшов щось собі. А щоб ви нічого не пропустили, ми зібрали усі новинки з виставки Meta Quest Gaming Showcase.

Ghostbusters VR

Тут ви зможете закинути за плечі протонний ранець і пополювати за примарами. Базуючись у своїй новій штаб-квартирі в Сан-Франциско, ви будете відстежувати, знищувати і ловити привидів, намагаючись розгадати таємницю, яка загрожує всьому місту, а можливо і всьому світу. Ви можете грати поодинці, а також об’єднатися з трьома друзями для великої та захоплюючої пригоди мисливців за привидами.

The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution

Гра The Walking Dead: Saints & Sinners вийшла два роки тому, дехто з вас вже проклав шлях її вулицями, що кишать нежиттю, щоб врятувати Новий Орлеан. Всі події мають наслідки. Пізніше цього року Skydance Interactive випустить The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution. Продовжіть свою подорож по Новому Орлеану, що змінився, ще більш небезпечному, ніж раніше. Буде менше ресурсів, більше пішоходів та нова кровожерлива загроза, яка полюватиме за вами по всьому місту. Зберіть все, що можете, щоб вижити, і будьте обережні.

Bonelab

Знаменита гра BONEWORKS від Stress Level Zero поєднувала в собі інтерактивний двигун наступного рівня з майже безмежною свободою гравця. Результат? Одна з найбільш реалістичних та захоплюючих VR-ігор на сьогоднішній день. Сподіваємося, що ви готові до продовження. Сьогодні Stress Level Zero анонсувала свій четвертий проект BONELAB, створений як для Quest 2, так і для ПК VR. BONELAB ґрунтується на своєму попереднику, поєднуючи абсолютно нову історію з двома роками інновацій та прогресом у галузі взаємодії. Рятуючись від страти, ви опинитеся у таємничій підземній лабораторії. Розкрийте правду про свою реальність. Боріться, бігайте, досліджуючи детально опрацьовану бойову симуляцію, в якій кожен об’єкт реагує саме так, як ви очікуєте, і, як наслідок, де творчість така ж важлива, як і майстерність. BONELAB вийде наприкінці цього року, тому слідкуйте за оновленнямиі.

NFL PRO ERA

Компанія StatusPRO представила NFL PRO ERA – першу офіційно ліцензовану гру NFL для віртуальної реальності. NFL PRO ERA використовує ігрові дані NFL, щоб створити найавтентичніший на сьогоднішній день ігровий досвід. Приведіть свою команду до Суперкубка, покращить свої навички, беручи участь у тренуваннях, або віртуально грайте з друзями на своєму улюбленому стадіоні NFL.

Among Us VR

InnerSloth, Robot Teddy та Schell Games оголосили, що VR-версія «Among Us» буде випущена до кінця 2022 року. Також було опубліковано новий трейлер VR-адаптації популярної гри.

Red Matter 2

Можливо, минулого разу ви уникнули знаменитої червоної матерії, але точно не зупинили її. Це проведе вас через сонячну систему, від бази на власному Місяці до космічної станції, що обертається навколо Сатурна, і далі. Розкрийте темні секрети та зробіть усе можливе, щоб зупинити поширення червоної матерії та врятувати людство.

Espire 2

Ваша місія, якщо ви вирішите прийняти її, – знайти і зупинити запуск надзвукової ракети, що не відстежується, справжнього пристрою судного дня. Озбройтесь безліччю високотехнологічних гаджетів, вирушайте в тил ворога і спробуйте врятувати світ вдруге.

Moss: Book II

Рятуючи свого дядька Аргуса, пригоди Квілл продовжуються відкриттям того, що крилатий тиран полює на неї в проклятому замку, де колись був бранцем її дядько. Але у Квілл є власний план, який може покласти край безжальному правлінню Таємної магії та врятувати світ від великої руйнації.

RUINS MAGUS

Під химерними вуличками та провулками Гранд Амніс лежить великий лабіринт руїн, давно забутий тими, хто нагорі. У RUINS MAGUS вирушайте вглиб цього прихованого підземного царства у пошуках дорогоцінних та могутніх артефактів. Розкрийте секрети втраченого століття і перетвориться з чарівника-початківця в могутнього мага в цій японській рольовій грі, що включає 26 повністю озвучених квестів.

Cities: VR

Cities: VR покликаний пожвавити вулиці, як ніколи раніше. Шанувальники гри Cities: Skylines від Paradox почуватимуться тут як удома, оскільки Cities: VR вдається передати суть цього досвіду у Quest 2.

Resident Evil 4 – The Mercenaries

The Mercenaries були повністю перероблені для віртуальної реальності компанією Armature Studio у співпраці з Oculus Studios та Capcom. Ваша мета така ж, як і завжди: знищити якнайбільше Ганадо до закінчення часу.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Oculus

Читайте также:

Що таке Apple Vision Pro – кому потрібний цей гаджет і чи варто його купувати

Epic Games назвала топ-20 ігор 2023 року

Як відеоігри допомагають знайти роботу

Як і навіщо Facebook обігріває житлові будинки