IT-вертеп: як працівники Microsoft заспівали для сусідів з Apple

Компанія Microsoft зібрала працівників з різних офісів по всій Америці, привезла їх до Нью-Йорка і змусила співати разом з дитячим хором посеред П’ятої авеню, просто під магазином Apple.

В жовтні цього року компанії стали сусідами на Манхеттені: магазин техніки Microsoft відкрився всього за декілька кварталів від «яблучного». В кращих традиціях добросусідства, співробітники завітали до колег з Apple з побажаннями миру та злагоди. Живе виконання пісні «Let There Be Peace on Earth» було записано для різдвяної реклами.

Традицію випускати зворушливі різдвяні відео підтримують багато торговельних мереж і компаній, серед яких британська мережа супермаркетів Sainsbury’s. Ми розповідали про те, як створювалась найпопулярніша різдвяна реклама 2015 року.

Microsoft вирішила не залучати для запису ролика зіркових виконавців, обмежившись талановитими співробітниками та дитячим хором. Рішення цілком виправдане, тим більше, участь популярного співака не завжди приносить успіх технологічним проектам – доведено ось цими чотирма брендами.

Джерело: Microsoft

Читайте также:

Що таке Apple Vision Pro – кому потрібний цей гаджет і чи варто його купувати

Як використання штучного інтелекту впливає на нашу продуктивність?

7 техногігантів із США зрівнялися з 5 країнами за часткою в індексі ACWI

Як і навіщо Facebook обігріває житлові будинки