Як потрапити до кращих західних шкіл, і повернутися в Україну — курс Prometheus та Ukraine Global Scholars

Prometheus та Ukraine Global Scholars за підтримки «Київстар» запускають безкоштовний онлайн-курс від випускників Гарварда й Стенфорда, що допоможе щонайменше 1000 українців вступити на повну стипендію до найкращих західних шкіл та університетів. Автори курсу з благодійного фонду Ukraine Global Scholars, заснованого українцями-випускниками провідних університетів світу, переконані, що нове покоління українців, яке отримає освіту в найпрестижніших західних університетах і повернеться в Україну, зробить важливий внесок в розбудову країни.

Курс розрахований на українських старшокласників, які володіють англійською мовою і хочуть здобути ступінь бакалавра в кращих американських приватних школах та коледжах. Також курс буде корисним майбутнім студентам магістерських та інших програм післядипломної освіти, охочим вступати до освітніх закладів інших країн. Основні стратегії вступу, а також принципи написання есе, підготовки резюме тощо стануть у нагоді абітурієнтам всіх західних навчальних програм.

Курс складається з двох блоків. Перший блок містить відеолекції викладачів-засновників та фіналістів фонду. Другий блок — це відеоісторії про особистий досвід вступу до провідних навчальних закладів світу успішних українців, які навчалися в престижних західних університетах і повернулися в Україну. Розробники курсу закликають всіх слухачів обов’язково прослухати історії успіху від гостей курсу, адже це дозволить вам не просто краще розібратися в нюансах вступу, але й надихнутись досвідом людей, які отримали освіту за кордоном та повернулись розбудовувати нову Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Джерело: Prometheus

Читайте также:

Тонкий еластичний і міцний, як сталь: чи може графен нарешті змінити наш світ?

У британському університеті з’являться лектори-голограми

2500 стипендій для отримання Професійних сертифікатів Google від INCO за підтримки Google

Роботи на уроках як альтернатива онлайн-навчанню. Ініціатива в Японії