Samsung шукає українських розробників додатку для смарт-годинника

Компанія Samsung оголосила конкурс для українських розробників – їм пропонується розробити додаток для носимого пристрою Samsung Gear S2. Це смарт-годинник, який поєднує електронні технології та надсучасний дизайн. За найоригінальнішу програму її творець отримає приз від Samsung.

Конкурс «Українське всередині» триватиме до 24 лютого 2016 року. Організатори не мають окремих вимог до навиків учасників: створювати додаток може як досвідчений фахівець, так і початківець. Для участі необхідно встановити додаток Tizen SDK з розширенням http://developer.samsung.com/gear, розробити оригінальну мобільну програму на базі JS/HTML/CSS або С/С++, готовий продукт завантажити в Samsung GALAXY Apps.

Цінні призи, серед яких планшет, смартфон та смарт-годинник Samsung отримають розробники, чиї програми посіли перше, друге та третє місця. Участь вимагає попередньої реєстрації на сайті конкурсу, яку можна здійснити через соціальні мережі.

block3_pic

Годинник від Samsung раніше привернув увагу NASA – агентство оголосило конкурс на створення додатку, яким зможуть користуватися астронавти під час перебування в космосі. Переможцю «космічного» конкурсу було обіцяно $1,5 тис.

Як працюють смарт-годинники та наскільки вони актуальні для пересічного українського користувача – читайте в нашому репортажі про тестування гаджету Sony SmartWatch SW2.

Джерело: сайт конкурсу

Читайте также:

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Потужність штучного інтелекту Google стане доступна в новій серії Samsung Galaxy S24

Samsung анонсує Galaxy AI з функцією перекладу дзвінків у реальному часі

Samsung Galaxy Unpacked 2023: складні смартфони, нові планшети та годинник