У вересні 2016-го в Україні пройдуть міжнародні змагання для стартапів

Міжнародне стартап­-змагання Seedstars World для проектів посівної стадії з країн із зростаючими ринками, повертається в Україну. Цієї осені, Seedstars World проведуть змагання у трьох містах України — 10 вересня змагання відбулося в Одесі в рамках Black Sea Summit 2016, 15 вересня пройде у столиці, 29 вересня — в Дніпрі. Визначать всеукраїнського переможця на фінальному змаганні в Києві 7 жовтня 2016-го.

Переможець поїде на фінальну стадію змагання у Швейцарію. Головна мета змагання — знизити рівень безробіття та розвивати зростаючі екосистеми, підтримуючи та інвестуючи у підприємництво:

«Наша місія — впливати на життя людей із країн зі зростаючими ринками, завдяки підприємництву та технологіям» — зазначає, регіональний менеджер СЕЕ і МЕNA, Ігор Овчаренко.

Керуючись даною метою, Seedstars World поширили змагання більш ніж у 50 країнах світу у 2015 році, в порівнянні з 36 країнами у 2014. Учасники змагань минулих років залучили близько $20 мл., створивши робочі місця для понад 360 працівників у всьому світі. У 2015 році переможцем змагання Seedstars World в категорії Travel Track стала команда українського проекту TripMyDream.

Для тих, хто хоче стати учасником етапу змагань у Дніпрі, потрібно відповідати наступним критеріям:

  • Стартапи на початкових стадіях розвитку, які існуюсь не більше двох років
  • Проект отримав інвестицій менше ніж $500 тис
  • Наявність MVP (Minimum Viable Product) — проект повинен мати демо версію.

Цього року Seedstars World також зосередить увагу на стартапах зі сфер космічних технологій, EduTech та FinTech. Заявки приймаються до 15 вересня із промокодом SSW_Dnepr_2016.

Для тих, хто цікавиться іншими програмами для стартапів в Україні — наші матеріали на цю тему:

Джерело: прес-служба Open Data 1991 Incubator

Читайте также:

Як стартапи намагаються знешкодити цукор

Британський стартап обіцяє відновити льодовики Арктики

Фінансування тревел-стартапів у 2023 році: тренди та найбільші раунди

Загадковий стартап довголіття в який інвестує Сем Альтман