6 сервісів на основі нейромереж для створення презентацій

В епоху цифрової трансформації та швидкого розвитку технологій нейромережі стали незамінним інструментом у різних сферах нашого життя. Вони вже довели свою ефективність у розпізнаванні образів, обробці природної мови, автономних транспортних засобах та навіть у медичних дослідженнях. Однак, крім цих складних областей, нейромережі проникають і в повсякденні сфери нашої роботи та навчання. У цій статті ми розглянемо 6 сервісів, які надають нам можливість створення презентацій із залученням нейромереж.

Tome

Tome допоможе створити презентації, що виходять за звичні рамки сайд-проектів. Сервіс використовує можливості нейромережі та дозволяє автоматично сформувати основу структури та дизайну на запит.

У Tome можна редагувати текст, додавати таблиці, діаграми, зображення, відео та анімації. Доступні інструменти для вбудовування вебсторінок, програм та проєктів з Google Документів, Miro та інших сервісів. При цьому елементи працюють як інтерактивні об’єкти усередині презентації.

У режимі демонстрації проєкт можна перегортати безперервно сторінками або перемикати слайди. Спільна робота з іншими користувачами над однією презентацією відбувається у реальному часі. Запросити колег можна за допомогою кнопки Share у меню.

У безплатному режимі користувачеві доступно 500 балів на запити до нейромережі під час створення структури проєкту, тексту і картинок. За 10 доларів на місяць всі обмеження відключаються, а також з’являється можливість зберігати файли в PDF, додавати власні логотипи в презентацію і приховати брендинг сервісу зі сторінок.

Gamma

У Gamma можна згенерувати презентацію нейромережею з нуля, використовувати готові шаблони або перезберегти приклади з розділу Inspiration. Текст для слайдів можна завантажити з Google Документів.

Редактор дозволяє додавати картки з інформацією, списки та колонки, картинки та діаграми. У презентацію можна вбудувати відео за посиланням на один із найпопулярніших сервісів. Також у проєкті можна використовувати вебсторінки, програми, проєкти з Office 365, Miro та багатьох інших програм.

На сторінці роботи до всіх елементів можна додавати коментарі та реакції з емодзі. Це стане в пригоді не тільки для обговорення з колегами, а й для нагадувань собі. Спільне з іншими користувачами редагування відбувається у реальному часі. Запросити людей можна за посиланням за допомогою кнопки Share.

Готову презентацію можна експортувати у форматі PDF або надрукувати на папері. На даному етапі сервіс повністю безплатний, але в майбутньому розробники планують запровадити підписку вартістю 10 доларів на місяць.

Beautiful.ai

Цей сервіс на основі нейромережі допомагає створювати набори слайдів з єдиним вивіреним дизайном. Beautiful.ai пропонує велику кількість шаблонів, які легко налаштувати відповідно до завдань проєкту.

Дизайн макета презентації можна згенерувати автоматично за описом. Проєкти підтримують два режими оформлення – класичний та розумний. У першому варіанті все працює як у звичному редакторі типу PowerPoint, а в другому дизайн динамічно підлаштовується під вміст слайдів.

Beautiful.ai підтримує спільну роботу, дозволяючи членам команди коментувати слайди без необхідності листування в чаті або електронною поштою. Файли для проєкту можна підвантажувати з Google Документів, Dropbox і Miro. Готовий результат експортується у форматі PowerPoint.

Сервіс пропонує 14 днів тестового режиму, а потім просить оформити підписку. Платити можна за кожен проєкт разово (45 доларів на місяць) або за необмежену кількість документів (від 144 доларів на рік).

Presentations.AI

Presentations.AI допомагає готувати презентації для бізнесу. Тут достатньо вибрати тему та формат для генерування, а нейромережа зробить все інше. На вибір пропонується безліч шаблонів, кожен із них можна налаштувати.

Ви можете розповісти системі про те, з якої галузі ваш бізнес, що він пропонує і в якій конкретній компанії ви працюєте, щоб отримати більш слушні результати. Якщо вам щось не подобається у створеному проєкті, можна змінити тип або стиль слайдів, а також додати пункти та відредагувати те, що було зібрано сервісом автоматично.

У базовому режимі оплату не просять, а Pro-підписка коштує досить дорого — від 396 доларів на рік. За ці гроші буде доступний доступ до збереження роботи в PDF, аналітики документів, спільного редагування з відеочатом, персоналізованого стилю вашої організації та збільшеної кількості запитів до нейромережі.

ChatBA

ChatBA дозволяє швидко збирати основу для презентації. Система працює у зв’язку з ChatGPT компанії OpenAI. Поки сервіс знаходиться в бета-тесті, не всі функції доступні, розробники часто обмежують кількість запитів для створення проєктів і пропонують використовувати вже готові приклади.

У стабільному режимі за відсутності обмежень достатньо ввести запит у відповідний рядок, і нейромережа видасть базовий варіант із дизайном та текстом. Презентації, що створюються, не перевищують 10 слайдів, поки немає можливості налаштувати їх розмір.

Якщо ви хочете змінити зовнішній вигляд проєкту, то можете вибрати одну з кількох тем, але докладніші зміни доведеться робити вручну. Сервіс підтримує експорт у формати PowerPoint та PDF. ChatBA поки доступний безплатно.

GPT_PPT

GPT_PPT допомагає створювати презентації у форматі PowerPoint. Достатньо лише зареєструватися та вказати тему роботи. Після цього сервіс автоматично створить невеликий проєкт, що охоплює основні пункти на запит, який ви ввели.

Результати готових файлів не завжди акуратні, і немає можливості редагувати їх на сайті. Але ви завжди можете відкрити їх у PowerPoint і впорядкувати. Якщо ви досвідчений користувач програми, то у зв’язці з нейромережею зможете збирати презентації дуже швидко. Сервіс не вимагає оплати.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Adobe представила VideoGigaGAN — модель для покращення якості відео

4 з 10 перекладачів втрачають роботу через штучниий інтелект

Перекладач із собачого: які технології допоможуть вам краще зрозуміти вашого вихованця

Штучний інтелект навчився покращувати смак пива