Роботи-кур’єри Starship Technologies почнуть доставляти їжу

Британський стартап Starship Technologies з інвестиціями від Grishin Robotics надасть університету Джорджа Мейсона в США мінімум 25 своїх роботів-кур’єрів. Вони будуть доставляти їжу студентам і викладачам, розповіли в компанії.

Доставлення буде коштувати $1,99. У перший час студентам буде доступна їжа з Blaze Pizza, Starbucks і Dunkin, партнером Starship Technologies стала кейтерингова компанія Sodexo.

Зробити замовлення можна буде через додаток Starship Deliveries. З його допомогою можна також спостерігати за пересуваннями робота-кур’єра. Доставлення по кампусу займає близько 15 хвилин, вона залежить від меню замовлення і відстані до користувача. Один робот може понести до 20 фунтів їжі (близько 9 кг).

Starship Technologies не перша компанія, яка використовує роботів для доставлення їжі всередині університетських кампусів. У 2018 році стартап KiwiBot доставляв роботами їжу по Каліфорнійському університету, але в грудні один з «кур’єрів» загорівся і компанії довелося тимчасово зупинити роботу в кампусі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Джерело: The Verde

Читайте также:

«Їжте майбутнє, платіть обличчям»: антиутопічна подорож до гамбургерної зі штучним інтелектом

Новий Atlas від Boston Dynamics

Штучний інтелект навчився покращувати смак пива

Як робот-хірург Yomi допомагає встановлювати зубні імпланти