Канікули з користю — літні табори для юних техніків і мейкерів

IT-організації в столиці та інших містах України проводять літні табори для школярів. Діти зможуть не тільки оздоровитися на свіжому повітрі, але й опанувати роботу з 3D-принтерами, робототехнікою, створити власний продукт тощо. Представляємо деякі з навчально-розважальних літніх програм.

KidIT

Спеціалізація: наукові проекти, технології, ігри, мистецтво, геймдизайн, storytelling. Як стверджують організатори, в KID’IT діти вчитимуться як створювати власні продукти (історії, ігри) та активно володіти технологіями, а не просто споживати їх.

Локація: м. Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНГ, павільйон 10

RoboCode

Спеціалізація: програмування, квадрокоптери, 3D-друк. Дітям обіцяють також екскурсії, квести та розважальні конкурси на свіжому повітрі.

Локація: Позняки, Теремки (Київ), Ірпінь, Кирилівка (відпочинок біля моря)

Lego Camp «Винахідник»

Спеціалізація: робототехніка, експерименти, майстеркласи. Дітям організують уроки робототехніки з LEGO, вивчення англійської мови в ігровій формі та безліч майстер-класів. Протягом всього часу діти будуть в оточенні високопрофесійних викладачів, спортивних тренерів, вожатих та інструкторів.

Локації: м. Київ, вул. М. Цвєтаєвої, 3; Дніпровська набережна, 25-А; пр-т Г. Сталінграду, 10А, корп.8.

Boteon

Спеціалізація космічного поселення Boteon: біометрія, фізика, програмування, робототехніка, 3D-моделювання та друк. Організатори чекають на дітей від 8-ми років, заняття проходитимуть на справжніх роботах та пристроях.

Локації: по всій Україні — Київ та область, Дніпро, Житомир, Обухів, Харків, Чернівці.

Радіомаг РКС

Спеціалізація: практична електроніка, фізика, досліди, авіамоделі, запуск ракети. Літній табір спрямований на розвиток технічної творчості дитини, прояв її креативних та комунікативних здібностей, отримання знань в області електроніки та інших технічних сфер діяльності.

Локація: Київ, Чоколівський бульвар, 42А

IntRobots

Спеціалізація: наука, робототехніка. Проект позиціонується, як пришкільний науково-пізнавальний центр.

Локація: вул. Саратовська 20

iJamm Camp

Спеціалізація: 3D-друк, комп’ютерна анімація, програмування, англійська мова, дизайн. Сезонні дитячі табори Jamm Camp проводяться з 1996 року і вже позитивно зарекомендували себе в спільноті київських батьків. Особливу увагу приділяють відбору персоналу, який працюватиме з дітьми протягом літнього відпочинку.

Локація: с. Капітоновка, с. Пятихатки, Київська область

Територія Вільної Творчості

Спеціалізація: архітектура, малювання, творчий розвиток, акторська майстерність, спортивні заняття. Дитячий наметовий табір з акцентом на креативному розвиткові дітей.

Локація: с. Гавронщина, Київська область

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Джерело: MakerHub.org

Читайте также:

Тонкий еластичний і міцний, як сталь: чи може графен нарешті змінити наш світ?

Google запускає в Україні кампанію «‎Google для бізнесу‎»

У британському університеті з’являться лектори-голограми

2500 стипендій для отримання Професійних сертифікатів Google від INCO за підтримки Google