Найкращі технологічні подарунки

Шукаєте презенти до свят, але не бажаєте обмежуватися банальними подарунковими наборами? Рішення: технологічні подарунки!

Зворотний відлік розпочато. До новорічних свят залишилося менш ніж місяць. Тому час подумати – а краще, придбати – подарунки для своїх коханих та близьких людей. Якщо ви збираєтесь купувати подарунки у фізичному магазині, то своєчасний шопінг позбавить вас від масової істерії, яка розпочнеться приблизно за тиждень до Нового Року. Якщо ж ви знайшли щось цікаве на українському або іноземному сайті, краще поквапитися, щоб отримати презенти вчасно.

Ми проти будь-яких гендерних стереотипів, тому, працюючи над цим святковим переліком, намагалися знайти варіанти, які будуть цікаві як для чоловіків, так і для жінок. Сподіваємося, ви знайдете щось приємне та корисне для любителів технологій. Щасливих свят!

Fitbit Charge

 

Новий рік – саме той час, коли можна офіційно розпочати «нове життя». Головне – не відкладати. Якщо останній квартал 2018 видався насиченим та стресовим, вам не завадить фізичне навантаження, завдяки якому виграє не лише тіло, а й мозок. А відстежити усі потрібні показники і отримати найкращі результати допоможе фітнес-трекер Fitbit Charge 3. Остання модель може похвалитися покращеним акумулятором, а також персоналізованими уроками з правильного дихання. Дуже корисний подарунок.

Світловий будильник Philips

Усі ми знаємо, як важко буває прокинутися похмурим та холодним ранком. Лише декілька годин відпочинку, і ось ваш сон вже переривається агресивним дзвоном традиційного годинника або встановленою мелодією зі смартфона. Погодьтеся, певний стрес у цьому є. Компанія Philips вирішила зробити момент пробудження максимально комфортним й природнім. Світловий годинник Wake-up Light імітує схід сонця, супроводжуючи його різними приємними звуками.

Якщо зовнішній вигляд або функціональні можливості цієї моделі не вразили вас, придивиться до будильника Wake Up Light Digital Alarm Clock w/ Sunrise Simulation від Sony, що має суворіший й урбаністичніший дизайн та проектує точний час на стіну або стелю.

Фотопринтер для смартфона від Kodak

Ми часто сумуємо за артефактами «доцифрової» доби – домашніми телефонами, печатними машинками та фотокартками. Портативний фотопринтер від Kodak дозволяє отримати цілком реальну фотокартку, розпечатавши її з вашого смартфону. Пристрій сумісний, як з Android, так і з iOS гаджетами, а процес друку відбувається в буквальному сенсі завдяки одній кнопці.

Еко-френдлі зарядна станція для декількох пристроїв від G.U.S.

Дерево пасує до техніки, і зарядна станція від G.U.S. доводить це своїм прикладом. Ідеальний подарунок для людини, яка працює з домашнього офісу та намагається, щоб усе навколо було добре організовано та охайно. Завдяки цій стильній станції можна заряджати 3 телефони, 1 планшет та ноутбук, при цьому кабелі не будуть схожими на клубок змій.

Набір Marble Tech Kit від Pinch Provisions

У тому випадку, якщо адресат подарунку – енергійна молода особа, яка має купу справ і ніколи не затримується на одному місці, цей набір гарантовано зробить її життя легшим та приємнішим. Адже, ніщо не може вивести з рівноваги, коли усе потрібне завжди під рукою. Комплект містить: об’єктив для камери смартфону, зарядний кабель 3 в 1, міні стилус, серветку з мікрофібри, стінну розетку (на жаль, підійде лише для мешканців Північної Америки), підставку для телефону/планшету, навушники, органайзер для кабелів та список-підказка паролів.

Проектор LG Electronics PH550 Minibeam Projector

Кіномани, незалежно від свого місцеперебування, зможуть насолодитися переглядом улюблених стрічок завдяки цьому легкому, портативному пристрою, який має HD-роздільну здатність екрану що вражає, безпровідний зв’язок та вбудований акумулятор. Від моменту отримання цього подарунку зимові вечори вже не здаватимуться такими довгими.

Техно-френдлі рукавички від J.Crew

Якщо смартфони й завдають шкоди якійсь частині нашого тіла – то це пальцям. Пальцям взимку, звичайно. Старанно друкуючи текст в месенджері або публікуючи пост в соціальних мережах на ходу, ми дозволяємо бідним пальцям червоніти та замерзати. Шкіряні рукавиці від J.Crew розв’язують цю проблему, дозволяючи виглядати стильно та завжди відповідати своєчасно. Подарунок із турботою.

Лампочки Philips Hue White and Color Ambiance

Подарунок, який нагадуватиме, що технології розумних будинків не близько, а вже тут. Ці чудо-лампочки можуть контролювати освітлення у вашій оселі за допомогою голосових команд або звичайного смартфону. Їхнє життя триває 25 тис. годин або 23 роки, що не може не вражати. І головний бонус наостанок: завдяки цьому винаходу від Philips можна змінювати настрій усіх домочадців та загальний вигляд приміщення, обираючи з 16 млн кольорів та відтінків білого. Магія твориться легко.

Розумний сад від Click & Grow

Що ж, тепер садівники-любителі та шанувальники здорової їжі мають можливість задовольнити свої амбіції й потреби: домашній сад від Click & Grow дозволяє вирощувати певні рослини, не переймаючись освітленням, поливом та удобренням ґрунту. Користувач має лише заповнити бак для води та увімкнути цей «зелений» пристрій. Можна обирати з певного (до речі, доволі широкого) арсеналу рослин. Наприклад, The Smart Garden 9 пропонує томати, базилік та зелений салат. Подарунок не із дешевих, але користь і задоволення, яке він приносить, вартує того.

Розумна зубна щітка від Oral-B

Ця щітка безперечно здивує свого нового власника. Лише уявіть: зв’язок між вашою зубною щіткою та смартфоном. Інновація від Oral-B допоможе провести усі гігієнічні процедури на вищому рівні (спеціально розроблений дизайн), і, окрім того, завдяки спеціальному додатку Oral-B, рекомендуватиме зосередитися на проблемних ділянках, простежить певні звички, а також надаватиме корисні поради щодо догляду за зубами та ротовою порожниною. Залишається сподіватися, що такий зубний асистент збереже свого власника від зустрічей зі стоматологом.

ВАРТО ЧИТАТИ:

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

Прозорий ноутбук, смартфон-браслет та машина Xiaomi: що показали на виставці MWC 2024?

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих