Топ-10 сервісів для перевірки на плагіат для копірайтерів та контент-менеджерів

Усі, хто хоч раз стикався зі статтями на замовлення та контентом для наповнення власного ресурсу, будь то інтернет-магазин, блог або пізнавальний портал, не раз чули про «унікальність». Що ж значить цей термін та як досягнути унікальності тексту в 95-100%?

Унікальність тексту – це ексклюзивність в деякому сенсі. Чим вищий відсоток, тим унікальніший текст. Таким чином, можна перевірити, чи згадувався вже цей текст раніше, окрім вашого порталу, або ж інформація являється першоджерелом.

Аби переконатися, що ніхто раніше не публікував подібну статтю, люди користуються сервісами-плагіаторами. У нашій статті ми розглянемо такі сервіси та програми.

Не можна однозначно сказати, який ресурс дозволяє перевірити на плагіат онлайн швидше та краще конкурентів. Кожна система використовує свій алгоритм. Нам лише залишається вдовільнятися кінцевим результатом. З іншого боку, якщо ви виконувач, а замовник поставив умову «95% по Адвего по глибокій перевірці», то нічого не залишається, як слідувати умовам угоди.

Advego Plagiatus

Advego – біржа контенту, що надає власну програму для перевірки оригінальності текстів Plagiatus. Завантажити її можна з сайту розробника.

У використанні вона дуже проста та зрозуміла. Все, що знадобиться – це доступ до інтернету, інакше ви нічого не перевірите. Дуже зручне рішення для тих, кому потрібно перевіряти на плагіат онлайн великий текст аж до 100 тис. символів.

Просканувати текст можна двома шляхами:

  • Швидка перевірка;
  • Глибока перевірка.

Відрізняються вони не так кардинально, але у другому випадку додатково вмикаються модулі Яндекса, що значно розширюють можливості програми, а також спектр ресурсів, з якими зрівнюється текстовий контент.

У налаштуваннях можна змінити декілька параметрів.

В цілому, змінюється лише шингл (біля 3-5), а також список одночасно працюючих пошукових систем.


Усе, що залишається, це вставити текст в основне поле, вибирати метод перевірки та чекати, поки система просканує ваш «твір» та зрівняє його з рештою робіт, розміщених та опублікованих в мережі Інтернет. Після цього ви побачите вердикт, який свідчитиме про закінчення перевірки.

Далі залишається лише погодитись та закрити програму, якщо вона більше не потрібна. Тепер ви знаєте, що в інтернеті більше нічого нема подібного, тобто ваш контент єдиний у своєму роді.

Зверніть увагу! Замовники та досвідчені спеціалісти радять використовувати клієнт версії 0.8. Все, що було випущено після восьмої версії, перевіряє вже не так ретельно.

ETXT

Ця програма дуже схожа на Plagiatus. Це ексклюзивне програмне забезпечення, що поширене біржею з аналогічною назвою. Що ж вміє робити програма? Вона здатна робити те ж, що й перший конкурент. Головна відмінність полягає в алгоритмі перевірки. Інтерфейс програми дуже простий та мінімалістичний.

Окрім головного поля для тексту, присутній цілий пакет налаштувань для більш комфортної перевірки. Всі вони зібрані в меню «операції».

Тут доступно 5 видів перевірки, включаючи пошук унікального зображення. У Plagiatus такого немає. І звичайно ж, налаштування.


Нас тут цікавить шингл та список пошукових систем. Все решта – побажання замовника та ваші уподобання. Відчутно на розпізнавання тексту вони не впливають. Аби дізнатися рівень унікальності, достатньо вставити текст та натиснути на відповідну кнопку.

Якщо все пройшло успішно, ви побачите повідомлення з відміткою 100%. Ось так проводиться перевірка на плагіат в etxt.

Text.ru

Це, мабуть, найпопулярніший ресурс для перевірки онлайн. Жодну програму для перевірки тексту завантажувати не треба та й реєструватися на сайті також не потрібно. При вході на сайт побачите поле для вводу тексту.

В це поле треба вставити текст, після чого нажати на кнопку, яка розташована нижче. Система переадресовує вас на іншу сторінку, тому не лякайтеся, якщо оформлення сайту раптом якось зміниться.

Після перевірки Вам покажуться 3 шкали + статистика тексту:

  • Фінальний процент унікальності;
  • Перевірка орфографії;
  • SEO оптимізація (наявність «води» у роботі);
  • Загальна кількість слів або символів та решта інформація.

Керуйтеся цими параметрами, щоб визначити, який з них потребує перероблення. Чим більше води, тим менше шансів, що робота буде високо оцінена замовником.

Content watch

Це єдиний ресурс, що дозволяє прослідкувати шахраїв, котрі вкрали ваш текст та розмістили його на якому-небудь своєму порталі, не скопіювавши попереднє обов’язкове посилання на джерело. Ресурс платний, однак вартість послуги доступна абсолютно для всіх. На головній сторінці можна переглянути інформацію про тарифи.

Оскільки нас цікавить перевірка тексту на унікальність, відкриваємо розділ «перевірка тексту».

Для «гостей» доступна перевірка тексту загальним об’ємом в 3000 символів. Після реєстрації цей ліміт збільшиться до 10000 символів. Щоб почати перевірку треба вставити текст та нажати на кнопку «перевірити». До слова, можна вказати 1-2 джерел, котрі ігноруються системою в процесі пошуку збігів з іншим матеріалом в мережі Інтернет.

Чекаємо завершення перевірки та результат.

Antiplagiat

Сервіс вже давно завоював повагу у професійних копірайтерів та контент-менеджерів. Зворотний бік медалі – це вартість послуг. Ціни вимірюються в балах. Якщо не поповнювати сервіс, то доступна буде 1 перевірка за 6 хвилин + короткий звіт.

Щоб перевірити текст треба вставити його або прикріпити файл з текстом, а потім натиснути на перевірку. Дочекайтеся завершення процесу.

Be1

Це маловідомий сервіс для перевірки унікальності тексту з певними можливостями та обмеженнями. Інтерфейс сервісу простий та лаконічний.

Гостям можна перевірити текст менш як 500 символів. Для того, аби перевірити об’ємніший текст, потрібно зареєструватися на сайті.

Окрім того, унікальність можна перевірити ввівши URL- адресу або завантаживши текстовий документ з ПК.

Щоб перевірити текст, потрібно натиснути на відповідну кнопку помаранчевого кольору. Якщо текст виявився не унікальним, тут же, на сайті можна замовити унікалізацію тексту, що дуже зручно.

На цьому ж сайті нижче детально вказано, який відсоток унікальності тексту має бути для повноцінного оптимізованого SEO тексту.

Monster Antiplagiat Pro

Перевірка унікальності текстів буде доступна після реєстрації. Щоденно користувач може безкоштовно перевіряти 5 текстів, наступні перевірки будуть платними. Платформа навіть дає можливість пройти базові курси по копірайтингу.

Перевірка на цьому сайті достатньо жорстка. Результат 90-95% унікальності на цьому сайті – це чудовий результат для клієнта.

Plagiarisma

Користувач безкоштовного акаунта може перевіряти унікальність текстів та їх схожість між собою. Після реєстрації швидкість перевірки збільшиться у 5 раз. Обмеження на розмір текстів тут відсутні. Користувачам пропонують взяти участь в реферальній програмі.

Завантажити цей сервіс можна як на OC Windows, так і на Android смартфони. Можна завантажити текстовий файл або ж ввести URL-посилання.

Сopyscape

Головна особливість цього сервісу полягає в тому, що він показує не лише відсоток унікальності, але й перевіряє, наскільки тексти унікальні відносно одне до одного. Цю функцію можна використовувати у безкоштовній версії програми.

Платна версія сервісу Copyscape Premium дає можливість користуватися пакетним пошуком (перевіряти до 10 тис. сторінок за 1 операцію), регулярно запустити перевірку в автоматичному режимі.

Analysis

Це простий безкоштовний сервіс для перевірки унікальності тексту. Окрім того, цей сервіс перевіряється на тошнотість, водність, стоп-слова, тощо.

Якщо текст перевірку не пройшов, збоку покажеться цілий список з посиланнями зі схожим текстовим контентом.

Можливо лише 20 безкоштовних перевірок текстів на добу. Якщо вам сподобається сервіс, аби перевіряти тексти більш як 20 разів на добу, вам доведеться придбати платний пакет для перевірки тексту на сайті analysis.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Читайте также:

Портрет фрілансера під час війни — велике дослідження Freelancehunt

15 книг по копірайтингу завдяки яким ви станете писати цікавіше та ефективніше

Український стартап, що знаходить плагіат у всіх — від студентів до дружини Трампа