Ентузіасти вбудували телевізор у футболку. Як це виглядає?

Стартап Future Mind Labs запустив збір коштів на випуск T-Shirt TV – футболки з екраном, на якому можна транслювати будь-який відеоролик.

Автори відзначають, що на 10-дюймовому екрані можна показувати улюблені меми, кліпи, тиктоки або навіть NFT. Підтримуються 6 форматів: MP4, MOV, JPEG, WMV, AVI та MKV.

Працює все від павербанка на 5 В, до нього підключається смартфон, комп’ютер або флешка для завантаження файлів. Автономність становить 2-4 години, але можна продовжити, замінивши павербанк. Для нього передбачена кишенька на внутрішній частині футболки, також можна закріпити її на ремені.

Футболку можна прати, як будь-який інший бавовняний одяг, знявши дисплей. А ось екран краще не мочити: хоча він переживе кілька крапель дощу, повне занурення у воду може вивести його з ладу.

T-Shirt TV оцінили у $230, але на етапі краудфандингу її можна замовити на Kickstarter за ціною від $149. Футболка доступна у розмірах від S до XXL. Творці вже зібрали в 5 разів більше за необхідну для запуску суму. Відправка замовлень очікується в лютому.

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО:

Джерело: Kickstarter

Читайте также:

У Китаї старі гаджети можна перетворити на витвори мистецтва

3D-друк, рослинна шкіра та біорозкладні кросівки: у пошуках екологічної альтернативи взуття

Британський стартап обіцяє відновити льодовики Арктики

Дотягнутися до зірок: історія зльоту та падіння Cameo