Uber та благодійна акція у Києві — тільки 10 та 11 грудня

Традиційно перед Новим Роком відбуваються дива та безліч позитивних емоцій і подарунків — але часто ми не згадуємо про тих, хто також потребує тепла і підтримки в цей час, хоч і не має достатньо коштів. Компанія Uber в українській столиці проводить благодійну акцію, мета якої — подарувати приємні емоцій тим, хто цього потребує, на час різдвяно-новорічних святкувань.

Uber та благодійна акція у Києві — тільки 10 та 11 грудня

Ініціатива носить назву UberGIVING, і до неї зможуть долучитися усі бажаючі у Києві — достатньо лише встановити мобільний додаток Uber і виконати декілька дій на екрані вашого смартфону. За умовами акції усі охочі можуть передати на потреби соціально незахищених верств одяг, взуття, домашній текстиль, дитячі іграшки, предмети дитячої гігієни, дрібну побутову техніку.

Благодійний захід триватиме цієї суботи та неділі, 10 і 11 грудня, з 12:00 до 17:00, у Києві. Для того, щоби долучитися, достатньо вибрати опцію UberGIVING в додатку Uber і замовити автомобіль. До вас приїде водій-партнер та забере ваше пожертвування. Зібрані речі водії-партнери Uber відвезуть до фонду «Карітас Київ». Далі ці речі буде передано в малозабезпечені сім’ї, переселенцям та в будинки для літніх людей. Організатори просять, аби речі, одяг та взуття були чистими та цілими. Збір і доставка речей в цей період відбуватиметься цілком безкоштовно для учасників акції.

Uber та благодійна акція у Києві — тільки 10 та 11 грудня

Для тих, хто бажає поширити інформацію про цю ініціативу в соцмережах, компанія Uber рекомендує використовувати хештеґи #UberGIVING та #UberGivingKyiv.

Раніше ми вже розповідали вам про приклади благодійності та соціальних ініціатив від інших компаній:

Джерело: український блог Uber

Читайте также:

Як стартапи намагаються знешкодити цукор

3D-друк, рослинна шкіра та біорозкладні кросівки: у пошуках екологічної альтернативи взуття

Британський стартап обіцяє відновити льодовики Арктики

Фінансування тревел-стартапів у 2023 році: тренди та найбільші раунди