UNIT.City запускає програму Entrepreneur-In-Residence для стартапів

В UNIT.City запускають менторську програму Entrepreneur-In-Residence для створення високих стандартів культури підприємництва в Україні. Партнерами виступають EIR Europe за підтримки u.ventures, фонду WNISEF. 

Досвідчені ментори задаватимуть правильний вектор розвитку українських стартапів та допоможуть уникнути типових помилок, завдяки досвіду та прикладам з міжнародної практики. Ментори – люди з досвідом ведення та успішного продажу бізнесів на світовій арені. Вони на місяць будуть занурюватися в українську стартап-екосистему і тісно працювати з компаніями в форматі особистих сесій, відкритих консультацій, майстер-класів. Програма триватиме 6 місяців.

Від участі в програмі EIR стартапи отримають експертизу, яка допоможе їм ефективніше налаштувати бізнес-процеси, зрозуміти, як краще виходити на нові ринки та як створювати продукт, який люди будуть купувати. Ментори потраплять на радар великій кількості стартапів та зможуть в майбутньому інвестувати в проекти і входити до складу ради цих компаній.

Участь у програмі безкоштовна, необхідно заповнити аплікаційну форму та надіслати презентацію проекту. Проекти будуть відбиратися на конкурсній основі, заявки можна надсилати до 9 березня включно. Старт програми – 12 березня.

Першим ментором програми EIR стане Едді Бальчіконіс, засновник литовсько-білоруського стартапу TrackDuck, який у травні 2017 року був проданий американській компанії InVision (входить до групи Atlassian).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Читайте также:

Як стартапи намагаються знешкодити цукор

Як користуватися Artbreeder — нейромережею, яка вміє «схрещувати» зображення та створювати нові

Сім ідей технологічних подарунків на день всіх закоханих

Британський стартап обіцяє відновити льодовики Арктики